Въпрос за HDMI кабел
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за HDMI кабел
моя е много къс ( впрочем имам 2) и всеки път трябва да места лаптопа до тв-то и да седи на земята....мн е неудобно и да клякаш да оправяш субс направо ужас.....мислех си има ли някакъв удалжител като свърши единя да го бодна и да сложа другия за да стигне д омасата с компа или ако ги разпора да ги запоя ?! знам че качеството ще се прецака но наистина толко ми е писнало че ще го прежиея 

Money don't change you. It changes the people around you.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Въпрос за HDMI кабел
отиваш в магазина и си взимаш ДЪЛЪГ кабел- има по 5м., че и по 10м. май гледах...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Можеш да вземеш и
, но няма смисъл, то е 10-12лв, един кабел 5м hdmi има и по 10лв.
Иначе дължините са 1,1.5,1.8,2,3,5,10,15,20,22.5м...които аз знам за hdmi кабели.

Иначе дължините са 1,1.5,1.8,2,3,5,10,15,20,22.5м...които аз знам за hdmi кабели.

Много като тебе вече плакаха ...
нещо много ефтини аз ги гледах в технополис метър два ли беше 24 лв ?! и реших че ще ми дойде вътрешно да си зема 4 метра ( май толко ми трябва ) ще проверя пак но и онази джаджа ми върши работа щото имам 2 къси
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Колкото е по-дълъг hdmi кабела, толкова е по-лош сигнала. 150 см. е стандартната дължина и по-дълъг кабел не се препоръчва.
Евтин и дълъг HDMI кабел гледах вчера в Кауфланд. 3 метра за 12 лева на ХАМА. Спорен е въпроса какво качество ще изкара.
Евтин и дълъг HDMI кабел гледах вчера в Кауфланд. 3 метра за 12 лева на ХАМА. Спорен е въпроса какво качество ще изкара.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Демирев написа:Колкото е по-дълъг hdmi кабела, толкова е по-лош сигнала. 150 см. е стандартната дължина и по-дълъг кабел не се препоръчва.
Не знам кво се препоръчва и кво не, но от скоро и в нас сме с HDMI кабел, като го гледам е поне 8 метра дълъг, и никъв проблем с качеството... А не е като да не се гледат филми и пр. само на хай-дефинишън

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Apassionata написа:Не знам кво се препоръчва и кво не, но от скоро и в нас сме с HDMI кабел, като го гледам е поне 8 метра дълъг,...............................:
10 м ни е

- ms
-
-
Демирев написа:Колкото е по-дълъг hdmi кабела, толкова е по-лош сигнала. 150 см. е стандартната дължина и по-дълъг кабел не се препоръчва....
що не вземеш да се образоваш леко... дълъг кабел- разбира се, че е малко по-зле от къс... обаче 5м. кабел е далеч по-добре от 2 къси кабела с няк'ви преходници

ПС: Технополис и Техномаркет далеч НЕ са магазините с които да сверяваш цените...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34

Много като тебе вече плакаха ...
евала пичове. образовах се 

- Демирев
- ентусиаст
-
ms написа:що не вземеш да се образоваш леко... дълъг кабел- разбира се, че е малко по-зле от къс... обаче 5м. кабел е далеч по-добре от 2 къси кабела с няк'ви преходнициДемирев написа:Колкото е по-дълъг hdmi кабела, толкова е по-лош сигнала. 150 см. е стандартната дължина и по-дълъг кабел не се препоръчва....![]()
Ти явно не обичаш да вникваш в това, което съм постнал.
150 см. е перфектната дължина за пълното удоволствие от 1080р - и. По-дълъг кабел или със снадки е свинщина.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- ms
-
-
Демирев написа:Ти явно не обичаш да вникваш в това, което съм постнал.
150 см. е перфектната дължина за пълното удоволствие от 1080р - и. По-дълъг кабел или със снадки е свинщина.
Аз под 1080р разбирам блурей диск (оригинал) + блурей плеър + свестен телевизор- не сваляни от замунда филми пуснати на компютъра... да ти кажа пробвал съм как стои въпроса с блурей филми на 50" телевизор и разлика заради дължината на кабела не виждам... може и да има няк'ва минимална загуба на качество, все пак 5м. кабел не са като 1,5м., но е незабележима... сериозна разлика съм виждал при калпави кабели дето само името им е HDMI- качеството на кабела е далеч по-важна от дължината... качеството обаче върви и с цената- има и от 5лв., има и от 35лв., а сигурно и от 135лв. има...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
МИТКО БЕ написа:моя е много къс ( впрочем имам 2) и всеки път трябва да места лаптопа до тв-то и да седи на земята....мн е неудобно и да клякаш да оправяш субс направо ужас.....мислех си има ли някакъв удалжител като свърши единя да го бодна и да сложа другия за да стигне д омасата с компа или ако ги разпора да ги запоя ?! знам че качеството ще се прецака но наистина толко ми е писнало че ще го прежиея
http://www.technopolis.bg/b2c/details/b ... P11090703/Кабел-ROYAL-HDMI-HDMI/10
- Демирев
- ентусиаст
-
Club BMW написа:Качествените кабели са с позлатени накрайници.
Така е само че и лсд-то/плазмата трябва да е с позлатени хдми изходи иначе смисълът е нулев от описания от теб кабел.
15 мнения
• Страница 1 от 1