За триене!
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: Имам Голям проблем с Бензина,Колеги моля помагайте
Години: 20
Професия: Спортист
Години: 20
Професия: Спортист
ms написа:КЗП в тоя случай ги забравяш... и бая бягане го чака- лабораториите за анализ НЕ са в Софиячака го бягане до пловдив поне и плащане на суми от около 200лв. за анализа- това по спомени... и после пак стои въпроса с доказването от коя бензиностанция е горивото...
Другият вариант е този: http://novinar.bg/news/zatvariat-benzin ... yMg==.html но там ще следва "забавната" част- горивото ще е в норми и тоя дето се е оплакал ще отнесе сериозна глоба... това е дребният проблем- дали после собственика на бензиностанцията няма да го съди за суми с доста нули заради нанесени вреди и пропуснати ползи + уронване на престиж и к'вото още се сети адвоката имче и автоматично печелят...
benzin написа:аз за 6 кила бензин никога не бих се занимавал с глупости, просто не бих сипвал повече на тази бензиностанция, а и надали проблема е само в техния бензин
това е грешно отношение- и за 200мл. трябва да се занимаваш- имаш си права и задължения като всички... ти трябва да си отстояваш правата когато друг не си изпълнява задълженията... ама това може да се приложи в нормална държава- тук не става
така е но с 6 кила, няма как да докажеш нищо, не им ли вземат проба директно от колонката...
www.bmwпрофесори-bg.net
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
я, уцелих годините
benzin, то при всички положения трябва да се вземе проба от колонката- от резервоара няма к'во да се проверя, все пак там можеш да сипеш всичко...

benzin, то при всички положения трябва да се вземе проба от колонката- от резервоара няма к'во да се проверя, все пак там можеш да сипеш всичко...
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Вие казвате да зареждам от друго място, ама не може се така да се прави,трбва щом съм си плащал от мойте пари изкарани с труд да си сипвам гориво а някава помия,писна ми от тая смотана държава дето вместо като си платиш за 1 л. гориво да е гориво а не вода масло и някакав бензин от 90-та година,колата ми е в много добро състояние и много случайно ще дойде всеки пък като сложа от тоя 95 точно да прави проблемите и да гасне ...
е ти си мазохист значи щом всеки път все от този 95 слагаш и все имаш проблеми 

www.bmwпрофесори-bg.net
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Bmw325is написа:днес сипах за 15 лв 95 и отидох на кафе като тръгнах да се прибирам ,паля колата тя държи някакви 200-300 оборота в мин. и неможе хич да ги дигне ,там оправи се след 40 сек. някаде и веднага отивам към бензиностанцията казвам на майка ми(тя работи на тази бензиностанция) да се обади на оправитела и да му каже че клиен се оплаква от бензин 95 ,даде ми го аз да говоря там скарахме се той ми каза бензина е хубав ,имаме проби и аз му казах че ще неря начин да дам бензина от резервоара ми да видят какви работи има в него ,че всеки път като сипя от този 95 техния колата ми прави проблеми...
1-вия ми въпрос е може ли да направят проблем на майка ми за дето съм и син и съм се оплакал от бензиностанцията им,Смисал аз като съм и син пак си плащам бензина ама ме е много страх сега да не съм и направил проблем![]()
2-рия ми въпрос е как и къде да закарам колата да вземат проба от резервоара и да кажат какви неща има в този бензин че питах и други дето зареждат на бензиностанцията не се ли оплакват от 95 и повечето казват че им гасне от време на време колата ама нямали време да се занимават..
Спри да зареждаш там...сигурно е някоя измислена или лукойл.Пробвай от друго място ако има близо до теб Ромпетрол зареди от там да видиш как ще се отрази и вървене и на мотора

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
щом те цакат с топла бира,а си редовен клиент-ми върни им го 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
павката написа:щом те цакат с топла бира,а си редовен клиент-ми върни им го
Върни им го като налееш обратно хубав бензин в колонката...
(п.п. последвано от запалка зипо)
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
uricatoli написа:павката написа:щом те цакат с топла бира,а си редовен клиент-ми върни им го
Върни им го като налееш обратно хубав бензин в колонката...
(п.п. последвано от запалка зипо)

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2