ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: ВНИМАНИЕ! НОВА ИЗМАМА В НЕТА!!!!

Мнение от Веселин|Василев » 30 Май 2011, 16:32

Около 20 мейла имам от един такъв дето се опитваше да ме зарибява! Казах му сичко да мине през moneygram ама нещо не му хареса идеята! :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 31 Май 2011, 9:34

Не се ли изтърка лафа с брега на слоновата кост? Преди няколко години получавам мейл от някакъв сайт за запознанства, където имах регистрация проформа, колкото да се заяждам с някакви прехвалени хубавици. Та пише ми уж жена, която била родена на брега на слоновата кост :mhihi: , а баща й бил няк'ъв шейх, репресиран от режима. На перфектен английски, със спазване на препинателни знаци и изобщо добре изпипано ми обяснява, как била чернокожо момиче и за нея нямало никакво значение цвета на кожата и образованието, в момента се намирала в изгнание (не се сещам точно в коя държава) и много държи да се видим, като за целта поради липса на средства, ме моли да й услужа назаем :mhihi: , като й пратя няколко хиляди долара по нейна сметка и някои други неща. Беше наистина забавно да чета подобни простотии, да не говорим че трябва човек да е изтрещял напълно и паднал от Марс да се върже на тези приказки.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Май 2011, 9:44

ивчо3 написа:Не се ли изтърка лафа с брега на слоновата кост? Преди няколко години получавам мейл от някакъв сайт за запознанства, където имах регистрация проформа, колкото да се заяждам с някакви прехвалени хубавици. Та пише ми уж жена, която била родена на брега на слоновата кост :mhihi: , а баща й бил няк'ъв шейх, репресиран от режима. На перфектен английски, със спазване на препинателни знаци и изобщо добре изпипано ми обяснява, как била чернокожо момиче и за нея нямало никакво значение цвета на кожата и образованието, в момента се намирала в изгнание (не се сещам точно в коя държава) и много държи да се видим, като за целта поради липса на средства, ме моли да й услужа назаем :mhihi: , като й пратя няколко хиляди долара по нейна сметка и някои други неща. Беше наистина забавно да чета подобни простотии, да не говорим че трябва човек да е изтрещял напълно и паднал от Марс да се върже на тези приказки.

Ти що не и прати няколко хиляди долара в такъв вид

Изображение
И да я питаш как ше ги избие като дойде тук,то пък не стига че чернокожа,а и пари иска :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 31 Май 2011, 10:03

И мен някакъв вчера ме зарибява да му пращам колата :mhihi:
Общо взето първите два мейла бяха пазарене за цената :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 06 Юни 2011, 7:51

Аз сега се сетих, че миналата година прецакаха моите родители така. Някакъв папундряк им звъннал и там нещо ги врътнал, че ако купят ваучер от 50лв. на тогава Vivatel и ще участват в томбола за награда пералня. Каква ти пералня, бе човек, като в къщи имаме една напълно функционираща. Ама те се вързали и купили ваучер и след като онзи се обадил пак продиктували му кода, който го има на всички ваучери и той им казал, че печелят и на следващия ден да си чакат пералнята еди-къде си. Да бе да. Тая пералня така и не дойде, а след като ми съобщиха за това, аз се пошегувах с тях, като им казах, че са участвали в "Прецакването" с Аштън Къчър :clap:
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от doktormik » 06 Юни 2011, 8:12

хехе,малоумници много...то и мен ме пробваха подобна измама с някакви лагери,ама моите се вързажа и доидоха да си вземат паричките -на централна гара в Пловдив--много весело стана,щото ги чакажме с още 2 приятели....на всички пожелавам такива срещички,веселбата е голяма :lalala: :lalala:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 10 Юни 2011, 14:31

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 13 Юни 2011, 22:21

B.M.W НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР лотария
Поздравления! Вашият имейл IP
Спечели фиксирана сума от 450 000, лири в Наградата Bmw Draw, проведена в Лондон, и пуснати на Би Би Си .. съвет за щастливци да видят своите номера, както и категорията Fall In.

http://www.bbc.co.uk/lottery

Издаден юни Тото събота 11-ти
Равен No.1614 печеливши числа: 09 11 35 37 40 45 26 бонус

Уважаеми победител,

Жребият No.1614 изведе вашия е-мейл адрес от една база данни
на Интернет електронна поща на потребителите и квалифицирани ви bonafied носител на
посочената печелившата сума.

Моля свържете се с нашия награда / Вземания представител: г-жа Magrate Kumasi за контакт по-долу за проверка и обработка на премията иск.
Награда Вземания представител: г-жа Magrate Kumasi
Е-мейл:
mrs_kumasi@hotmail.com

С посочените по-долу за предстоящи преработка;

Име .. адрес .. Mobile.No .. секс .. Професия .. Възраст .. страната.

С уважение,

Д-р Джим Wik, (секретар-координатор на онлайн)
Международната акции група
Тел.: +447-031-964-511
Факс: +448447745003
BMW Националната лотария съвет
Единици 2А и 2Б, пътят олимпийски
Sephton Бизнес парк, Aintree Ливърпул
L30 1RD

Незнам как са ме надушили, че съм фен на БМВ :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 14 Юни 2011, 0:54

е само пари ли? къде е БМВто бонус?
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата