!!!Помощ откраднато автомобилно озвучение!!! - Варна
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bojky
- младши ентусиаст
-
- Кара: '08 535d
- Мечтае да кара: F10 M550d
!!!Помощ откраднато автомобилно озвучение!!! - Варна
Колеги съвсем скоро на мой приятел му се случи случка....и ме помоли за помощ, смятаам, че трябва да си помагаме в такива моменти и затова пускам тема.
На 03.06.2011 в гр. Варна на паркинга пред КПП-то на ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" в непосредствена близост до двореца на културата и спорта посред бял ден ми беше разбита колата и от нея откраднато следното автомобилно озвучение:
Плеар Alpine CDA-9886R

Усилвател Audio System F2-300

Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R

Кондензатор Audison Conection BSF 13

Музиката я е събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за него.
Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.
Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с него на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o или с мен тук във форума.
Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.
Благодаря предварително.
На 03.06.2011 в гр. Варна на паркинга пред КПП-то на ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" в непосредствена близост до двореца на културата и спорта посред бял ден ми беше разбита колата и от нея откраднато следното автомобилно озвучение:
Плеар Alpine CDA-9886R

Усилвател Audio System F2-300

Баскаса с приблизителни размери 35х35х40 с говорител Alpine SWR-1242R

Кондензатор Audison Conection BSF 13

Музиката я е събирал и правил с много любов и желание и освен немалката парична стойност, има и доста голяма сантиментална стойност за него.
Компонентите не са много популярни и често срещани сред масовото автомобилното озвучение и биха направили веднага впечатление.
Моля ако някой види някъде следните неща или чуе за продажбата на същите да се свърже с него на лично съобщение, GSM: 0895 440 642 или Skype: i_v_4_o или с мен тук във форума.
Знам, че каузата е обречена, но все пак реших да пусна тема във форума с надеждата, че може да се намери някаква информация.
Ще бъда изключително благодарен на всеки, който би могъл да помогне, и ако нещата се развият благополучно и откраднатото бъде намерено ще има парично възнаграждение за оказалия съдействие.
Благодаря предварително.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: !!!Помощ откраднато автомобилно озвучение!!! - Варна
Ейй, много пипат в този квартал, съмнява ме че са едни и същи отрепки. Дано да ги спипа някой и да им счупи ръчичките.
- bojky
- младши ентусиаст
-
Aми явно и са доста опитни щом посред бял ден си влизат вземат си и си тръгват 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хубаво са го разкостили
кабелите поне оставили ли са
във варна има яко камери,проверихте ли ги ?

във варна има яко камери,проверихте ли ги ?
- bojky
- младши ентусиаст
-
Момчето е ходило в полицията и са в университета и са му казали, че там камерите не хващат

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bojky написа:Момчето е ходило в полицията и са в университета и са му казали, че там камерите не хващат![]()
![]()
и да хващат все тая е... откраднаха кола и ситуацията се вижда на камерите по светофарите- да не мислиш, че колата или крадеца са открити...
- bojky
- младши ентусиаст
-
Абе каузата е почти обречена...но все пак надеждата умира последна!!!
7 мнения
• Страница 1 от 1