костенурка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

костенурка

Мнение от ati » 29 Май 2003, 23:05

е няма как,налага се да продам първата си кола,която ще отсъпи мястото си (само в гаража,в сърцето ми тази кола ще остане завинаги придружена с много спомени,но това е друга тема).
та значи колата е Фолксваген 1300,първа регистрация през 1967,пробег неизвестен.
колата е в много добър виншън вид (питайте хората от клуба,които са я виждали),боядисана е май месец 2002,има си брони.нови гуми Барум(стойност 520 лв,ама съм гламав и загубих бележката) на оригиналните 15-цолови джанти,нова спирачна помпа+всички тръби+накладки и нови спирачни цилиндърчета,нови амартисьори Монро сенса трак отзад.вътре се нуждае от около 200 лева инвестиции за да е перфектна,но...както ви казах искам БМВ,а времето ми в БГ е ограничено и не мога да събирам тепърва още пари за БМВ,така че....ако някой се интересува мога да му пусна и снимки и да се видим,цената съм сложил първоначално на 1700лв,но подлежи на преговори
техничексото състояние е отлично
ех,написах го,цяла семдица се подготвях за този момент
моля ви вземете я и не искам да я виждам повече,направо ми се къса сърцето като си мисля,че няма да ме посреща сутрин,но да се надяваме,че е за добро....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1998 E36 M41
Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
Детайли за колата: EV50306

Мнение от TFreak » 29 Май 2003, 23:28

Ати, братле... Знам че е много трудно да с еразделиш с първата си кола... :cry: . Аз сега си продавам мойта, и май ше идват едни селяни от Катуница да я гледат... Направо ми се къса сърцето, че трябва да я дам, обаче няма как, трябва нещо по-ново... Така че те разбирам и те подкрепям морално (sorry, обаче материално не мога да те подкрепя :roll: ).

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от peshovec » 31 Май 2003, 12:58

а БМВ до колко пари искаш да си купиш?
кое си сака оно си требе

Аватар

Мнение от ati » 31 Май 2003, 14:22

ами за колкото успея да продам колата,че може и по-малко,защото все още не съм си намерил работа,пък поне 250-300лв трябва да отделя за пререгистрация и смяна на ремъци,филтри итн.
нещо от сорта 1000-1200лв :(

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 31 Май 2003, 17:26

Ати,сигурен съм,че ще я продадеш :) :yes:

П.С.-в БОКСЕР клуба разду ли че я продаваш :roll:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 02 Юни 2003, 10:59

Ати успех приятелю :yes:
Найстина е трудно да се разделяш с любими неща но дано да е за добро. :wink:

Аватар

Мнение от ati » 02 Юни 2003, 16:51

искрено ви благодаря за подкрепата,момчета :D
наистина е много приятно да усетиш,че не си сам :D
днес се обади вече първия заинтересован,пък вече съм си набелязал няколко е21-ци-МЯМ,МЯМ :D :D :D

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 03 Юни 2003, 8:56

Успех адаш дано скоро да видим една много красива пък и вървежна Е21-ца по софийските улици и ти ухилен до уши вътре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 03 Юни 2003, 9:34

Ати брато не се разделаи с костенурката тя е супер яка помисли хубаво колко труд си хвърлил за да я здадеш на някои скапаняк които ще и намери сто косура само и само да я вземе за без пари.
А за БМВ един ми дава купе от 5ца(само неразбрах като на Бавареца или по новата)за 200лв.ако искаш повече инфо драсни Л.С.
Опитаи смъртта но не умираи

Назад към Извън Темата