Облегалки за седалките
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Облегалки за седалките
Привет колеги! Може ли някой да ми препоръча някакви облегалки за седалките, за да може да се запазва салона. Не става въпрос за тапицерия, а само за едни такива облегалки (не знам точно как се казват), които се слагат обикновено на предните седалки. В Метро мисля, че има някакви, но не знам какво качество са. На предишната кола имах едни с дървени топчета, но много често се късаха. Дайте някакви идеи, моля!!! Благодаря предварително.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Да
, за около 40 кинта (горе-долу толкова са по-еевтините) ще си вземеш калъфки от що-годе качествена материя (ми8крофибър, ли незнам как се казва точно). Има ги по във всички магазини за автоаксесоари, в Метро, Била и т.н.

- Гост
-
пич караш бмв не жигула иначе аз имам едни останали калъфки от жигулето ако ги сакаш
иначе утре ако ти се прокъсат има нема 200 лв и си правиш нов салон ако толко ти е болката
пък и нали скоро ше се опраим като влезем в ЕС ше зимаме по 4-5 еуро заплати нема да я караш тая кошница 20 години я .. ше скачаме направо на е46 е 90 м5 м6

иначе утре ако ти се прокъсат има нема 200 лв и си правиш нов салон ако толко ти е болката

пък и нали скоро ше се опраим като влезем в ЕС ше зимаме по 4-5 еуро заплати нема да я караш тая кошница 20 години я .. ше скачаме направо на е46 е 90 м5 м6

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
пич караш бмв не жигула иначе аз имам едни останали калъфки от жигулето ако ги сакаш
пък и нали скоро ше се опраим като влезем в ЕС ше зимаме по 4-5 еуро заплати нема да я караш тая кошница 20 години я .. ше скачаме направо на е46 е 90 м5 м6 !:mhihiquote]
Еи такива позитивни хора ме кефят!!!
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
подкрепям колегите от по-горе-няма смисъл от такива тапицерии!
1. някоя що-годе добра ще е поне 100лв и пак няма да е хубава както оригиналната
2. като ти се скъса не са кой знае колко парите за направата на нов салон, че даже и кожен
възможно е да се сложи такова нещо при няколко условия-да е някакво специално, ергономично и супер удобно и да е много стилно, за да не е цигания. това само за шофьорската седалка...
1. някоя що-годе добра ще е поне 100лв и пак няма да е хубава както оригиналната
2. като ти се скъса не са кой знае колко парите за направата на нов салон, че даже и кожен

възможно е да се сложи такова нещо при няколко условия-да е някакво специално, ергономично и супер удобно и да е много стилно, за да не е цигания. това само за шофьорската седалка...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
А според мен ако си сложиш облицовка на седалките ще направиш нещо хубаво , ама няма то да е за теб
, а за този дето ще кара колата след като му я продадеш

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!!!!!!!!!!!!!!!
Пич направо теракот или ламинат за тия седалки!???!!!!
Подкрепям колегите че т'ва е куцо с калъФките 

9 мнения
• Страница 1 от 1