Търся съвети от лизингови агенти за телевизор...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Търся съвети от лизингови агенти за телевизор...

Мнение от Демирев » 25 Юни 2011, 13:31

Решил съм да взема на 10 месечен безлихвен лизинг телевизор от 1299 лв., като смятам да внеса 6-те вноски - към 750 лева накуп 4-5 дена, след вземането на стоката.
Възможно ли е - ще се съгласят ли от банката ти би ай кредит или ще има мръщения от сорта на, ама то не може така да внесете накуп повечето пари.
Искаше ми се да го взема на някакъв безлихвен лизинг с 60 % първ.вноска - около 750 лева - ама не виждам никъде такъв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: Търся съвети от лизингови агенти за телевизор...

Мнение от Mollov » 25 Юни 2011, 13:45

Ами като е безлихвен, за тях е по-добре че ще си вземат парите по-бързо... така че едва ли някой ще ти мрънка, че искаш да внасяш повече вноски на куп...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Търся съвети от лизингови агенти за телевизор...

Мнение от ms » 25 Юни 2011, 14:43

Демирев написа:Решил съм да взема на 10 месечен безлихвен лизинг телевизор от 1299 лв., като смятам да внеса 6-те вноски - към 750 лева накуп 4-5 дена, след вземането на стоката.
Възможно ли е - ще се съгласят ли от банката ти би ай кредит или ще има мръщения от сорта на, ама то не може така да внесете накуп повечето пари.
Искаше ми се да го взема на някакъв безлихвен лизинг с 60 % първ.вноска - около 750 лева - ама не виждам никъде такъв.

ти поне постарали се да питаш лизингодателя какво може и какво не :?: явно ти е сложно да завъртиш един телефон :dummy:

Icco: Милене ти работа нямаш ли, издраскал си целия форум с безсмислени глупости, обаждаш се за щяло и не щяло и нещата казани на място се броят на едната ми ръка, не са длъжни всички да те търпят!
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата