Кради, Кради Made in BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Кради, Кради Made in BG

Мнение от drago_pavlov » 27 Юни 2011, 22:53

Ебаси майката... Колко тъпа тема :bowdown:
Само се чудя какво ме накара да я прочета цялата...
Ама така и така съм я прочел да се изкажа и аз "компетентно" :mhihi:

Рапа е бил рап когато аз съм бил в първи клас, демек по времето на 2pac, Dr. Dre, Snoop и Biggie... И ми е много странно като ми каже някой: "Как може да слушаш песни отпреди 15 години?" Еми какво да слушам? Наркомани като лил уейн и фифти сент? Айде няма нужда - днес няма ни един рапър дето да прави свестни песни, само пари, коли, близалки... Добре че повечето рапърчета не знаят достатъно английски да разберат за какво пее лил уейн, че ще открият огромни прилики с текстовете на андреа, преслава и останалите кифли :mhihi:

А рока си е рок - има велики песни, има велики рокаджии, но и те повечето са наркомани и пропаднали алкохолици :mhihi:

Та както казах темата е много зле; почти колкото BMW vs. Audi vs. Mercedes или млади vs. стари или комунизъм vs. демокрация...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Юни 2011, 22:57

drago_pavlov написа:...А рока си е рок - има велики песни, има велики рокаджии, но и те повечето са наркомани и пропаднали алкохолици :mhihi: ...

къде видя алкохолици в рока бе- те парите отиват за дрога и не остават за пиене :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама поне имат повече свестни песни като цяло :winky:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 27 Юни 2011, 22:59

ms написа:
drago_pavlov написа:...А рока си е рок - има велики песни, има велики рокаджии, но и те повечето са наркомани и пропаднали алкохолици :mhihi: ...

къде видя алкохолици в рока бе- те парите отиват за дрога и не остават за пиене :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама поне имат повече свестни песни като цяло :winky:

Бе аз се сещам за двама много известни дето са умряли от задавяне в повръщаното си от пиене :mrgreen: :mrgreen:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Юни 2011, 23:04

те щото са били твърде дрогирани и вместо да си ударят още една доза са надигнали бутилката по грешка :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Юни 2011, 23:09

Абе всяко стадо си има мърша, ама в днешно време мършата е повече от стадото като говорим за музика :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 28 Юни 2011, 8:56

Офф като гледам темата май е за заключване :no:

Не мога да разбера защо някои хора се опитват да обеждават, че един стил музика е по добър от друг. Ми всеки си харесва и си слуша каквото му е на душата, защо трябва да си налагате мнението с тоз рок. Ами убий ма немога да си пусна рок, метал или някакви си там жици. Ами тази музика поражда само отвращение в мен (освен както казах по рано една две песни които са си класика, но навсякъде има изключения), а колкото и да поживея още пак няма да слушам рок. Мисля че достатъчно съм поотраснал вече и съм достатъчно голям да знам какво ми се слуша :mhihi: (това го казвам по повод, поста на колегата който каза че тез дето слушали рап трябвало да поотраснат :mhihi: )
Нека всеки си слуша каквото му харесва и не ангажира другите с мнението си.
Язък за темата, според мен е за канала :no:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата