Размисли върху търговията чрез форума/ите...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Azrail написа::confused:
Ставаше дума, че не сме Е-bay за да правим специално подфорум за такива измамници ... Още малко и ще поискате към всеки юзер да прикрепим възможност за коментар относно търговските му способности...
Както казах, не сме търговски, а клубен форум, усещайте се преди да ви усетят модераторите
.....
Супер Фли го е казал горе долу аз имах друга идея ...
ше ти обясня с 2 думи че явно не си схванал ... ама мен тфа ми е работата по цел ден да обяснявам така че нема страшно
идеята ми е да се сложи една важна тема и в 2та под форума и не да се слага + или - на секи които продаде или купи нещо и е доволен а само ако има некои изгорял от някои си .. сичко друго да се трие или да го слагате вие и темата да е заключена а опатилия се да ви казва на вас (вчера споменах на един мод тука за подобен случаи но тои не го зе присърце нещо и така никои няма да разбере че дори и сред нас има такива

тфа е .. просто и лесно а не некаква си тема и в нея да става лудница от писане тоя ония
- Azrail
- UFO Pilot
-
Тук определено има някой неразбрал същината на този форум и това не мисля, че съм аз!
Нека потретя : това не е форум с търговска цел, подсекциите Купува/Продава са създадени, за да улеснят потребителите. Точно поради тази причина те не са толкова масови и веднага ще се разбере, ако има някой измамник.
Не го бъркайте с форум за обяви на амбулантни търговци!

Нека потретя : това не е форум с търговска цел, подсекциите Купува/Продава са създадени, за да улеснят потребителите. Точно поради тази причина те не са толкова масови и веднага ще се разбере, ако има някой измамник.
Не го бъркайте с форум за обяви на амбулантни търговци!
MORE BEER!
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3