Читав магазин за алкохол?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Читав магазин за алкохол?
Дължа на един приятел 1 литър чичо Jack.
Аз лично не съм голям консуматор и за тва си нямам проверено място за пазаруване на такива работи.
От Метро примерно съм купувал фалшиво Тюламор Дю и повече не смятам да си пробвам късмета там.
Дайте референции пичове (и дами ако има), че не искам да се излагам.
И ако може да е някъде в East-end-a на София, че хубавата ни столица замяза на мегаполис и не искам да си зимам един ден отпуска за да ходя до другия й край
Благодаря
Аз лично не съм голям консуматор и за тва си нямам проверено място за пазаруване на такива работи.
От Метро примерно съм купувал фалшиво Тюламор Дю и повече не смятам да си пробвам късмета там.
Дайте референции пичове (и дами ако има), че не искам да се излагам.
И ако може да е някъде в East-end-a на София, че хубавата ни столица замяза на мегаполис и не искам да си зимам един ден отпуска за да ходя до другия й край

Благодаря
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Аз съм си купувал от Била точно такава разфасофка от тази течност и мноо добре влезна. Ма беше преди 5 месеца когато черпих за сина. Онзи ден взех Jim Beam но още не съм пробвал. Струва ми се че е читаво
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Lucky написа:Онзи ден взех Jim Beam но още не съм пробвал. Струва ми се че е читаво
Ако искаш да дойда да го пробвам и ще ти кажа дали е читаво

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
http://www.sandrini-a.com/about.php? Сашко е много точен и коректен пич. 

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
7 мнения
• Страница 1 от 1