Китайско-ловешките джипове вече и с цени...
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Re: Китайско-ловешките джипове вече и с цени...
speedhokk написа:Ем тя цялата кола струва колкото един Мков волан, евентуално един хубав кожен салон и една оригинална навигацияИли айде малко повече да е
В тази тема не се трупат мнения

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Колеги, днес имах "удоволствието" да покарам това чудо на техниката наречено Great Wall Steed:
Не знам от къде да започна...
- бензинов двигател, уж мицубиши, ама при 2000 оборота звучи като двигател на трактор във високи обороти;
- интериора е без коментар - само пластмаса абсолютно навсякъде, даже кожения салон на пипане е като релефен балатум; то вътре си смърди на балатум понеже е на 300 км. все още
- скоростите влизат много трудно, и не се усеща като влезе - имаше форсажи на свободна по светофарите
И сега най-силното впечатление у мен остави окачването. Е няма такова преживяване. След 7-8 км. градско имах усещането, че съм бил половин час на офроуд... Дори най-малките неравности по асфалта се усещат от бъбреците... През всяка неравност целия зил се разтреперва като вибростенд... Въобще нямам думи...
320-ката е с 225/40/18 напомпани на 3 бара + спортно окачване и си мислех, че знам какво е да ти друса колата, но тоя камион ми обърна представите за друсане...
Това са ми впечатленията от краткия допир с това чудо на техниката, но предполагам че до 1 година ще ги бракуваме - имаме 2 такива служебни от 1 седмица, и като се има предвид как се кара служебна кола...
Да поясня, че тези са правени в Китай, но не вярвам да се различават от ловешките изпълнения
- бензинов двигател, уж мицубиши, ама при 2000 оборота звучи като двигател на трактор във високи обороти;
- интериора е без коментар - само пластмаса абсолютно навсякъде, даже кожения салон на пипане е като релефен балатум; то вътре си смърди на балатум понеже е на 300 км. все още
- скоростите влизат много трудно, и не се усеща като влезе - имаше форсажи на свободна по светофарите

И сега най-силното впечатление у мен остави окачването. Е няма такова преживяване. След 7-8 км. градско имах усещането, че съм бил половин час на офроуд... Дори най-малките неравности по асфалта се усещат от бъбреците... През всяка неравност целия зил се разтреперва като вибростенд... Въобще нямам думи...
320-ката е с 225/40/18 напомпани на 3 бара + спортно окачване и си мислех, че знам какво е да ти друса колата, но тоя камион ми обърна представите за друсане...
Това са ми впечатленията от краткия допир с това чудо на техниката, но предполагам че до 1 година ще ги бракуваме - имаме 2 такива служебни от 1 седмица, и като се има предвид как се кара служебна кола...
Да поясня, че тези са правени в Китай, но не вярвам да се различават от ловешките изпълнения

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
е такова същото ме изпревари на цариградско одеве, няма такава грозотия 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Пикапа е грозен! Джипа Хувър напълно копира Паджеро Спорт 2000 г.- тоест добър е външния му вид.
Не знам кой пикап вози меко и не бъка от пластмаса навсякъде вътре в купето?
Я виж дори знаменития прехвален пикап на Тойота с цена 67 000 лева какъв интериор има!
Съвсем нормален интериор за товарно возило има Стийд.
Проблема на пикапа на греът лол стийд е грозния външен вид...
а на джипа Хувър праисторическия двигател - липсата на дизелово предложение със 6 ст. мех. кутия!
Не знам кой пикап вози меко и не бъка от пластмаса навсякъде вътре в купето?
Я виж дори знаменития прехвален пикап на Тойота с цена 67 000 лева какъв интериор има!
Съвсем нормален интериор за товарно возило има Стийд.
Проблема на пикапа на греът лол стийд е грозния външен вид...
а на джипа Хувър праисторическия двигател - липсата на дизелово предложение със 6 ст. мех. кутия!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Aз не знам как някой на сериозно би си взел такъв череп.
Не говоря за качество на материалите и т.н., ясно, че ще е под всякаква критика. Тази кола след 2 години ще скърцат и тропат всички евтини кори и табла вътре и няма да можеш да й вземеш повече от 10000 лв я има, я не... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Демирев написа:Не знам кой пикап вози меко и не бъка от пластмаса навсякъде вътре в купето?
Човек, аз не говоря за меко возене, а за стабилност на пътя... Това чудо се тресе като 50 годишен руски самолет при кацане - от тия дето пътниците пляскат като кацне успешно

Преди малко направих още няколко кръгчета и ми се стори че ск. кутия вие на 2-ра... А таралясника няма и 300 км още... Смятай след 1 година на какво ще прилича...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
alpina-ma6inata написа:Aз не знам как някой на сериозно би си взел такъв череп.Не говоря за качество на материалите и т.н., ясно, че ще е под всякаква критика. Тази кола след 2 години ще скърцат и тропат всички евтини кори и табла вътре и няма да можеш да й вземеш повече от 10000 лв я има, я не...
но поне ще можеш да си купуваш евтино части от Илиянци

www.bmwпрофесори-bg.net
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
drago_pavlov написа:Демирев написа:Не знам кой пикап вози меко и не бъка от пластмаса навсякъде вътре в купето?
Човек, аз не говоря за меко возене, а за стабилност на пътя... Това чудо се тресе като 50 годишен руски самолет при кацане - от тия дето пътниците пляскат като кацне успешноМинеш ли през дупка задницата се люлее като гондола... На баща ми 20 годишната фронтера вози в пъти по добре - с нея карам със 100 по черните пътища, а с това... нямам думи. Сигурно ако мина със 150 през някоя неравност на Хемус (че то там има ли неравности
) и ще мина в другото платно по таван...
Преди малко направих още няколко кръгчета и ми се стори че ск. кутия вие на 2-ра... А таралясника няма и 300 км още... Смятай след 1 година на какво ще прилича...
Е не съм стъпвал в Греът Уол. Вярвам ти че е трагично положението. Явно качеството на пластмасата и возията е като в УАЗ.
Във Варна има фирма, която доставя още тези таралясници и шофирах такъв чисто нов УАЗ - 2009г. произведен с 4 скорости мех.кутия

Не знам колко ще се набутат да вземат Стийд пред конкурента Дачия МПВ?
Иначе пример за невероятно скъп таралясник е Форд Рейнджър.
Въобще като цяло пикапите са много скъпи - като изключим китайците и румънците
- по над 45 000 лв. и с интериор тип корейка от 1992г.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Може да са боклуци, ама поне са наши боклуци (с китайски примес)!
Майтапа настрана - ако избирам между български и мамалигарски боклук (който бил 99% френски
) - винаги ще избера родното 

Майтапа настрана - ако избирам между български и мамалигарски боклук (който бил 99% френски

drago_pavlov написа:Колеги, днес имах "удоволствието" да покарам това чудо на техниката наречено Great Wall Steed:
- скоростите влизат много трудно, и не се усеща като влезе - имаше форсажи на свободна по светофарите![]()
Koлега, нещо са ви прецакали - това е стария модел

Не Мы такие, Жизнь такая
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
alpina-ma6inata написа:Aз не знам как някой на сериозно би си взел такъв череп.Не говоря за качество на материалите и т.н., ясно, че ще е под всякаква критика. Тази кола след 2 години ще скърцат и тропат всички евтини кори и табла вътре и няма да можеш да й вземеш повече от 10000 лв я има, я не...
Ела да те повозя на 4 годишна 1-ца, да видиш там как скърца всичко при най-малката бабуна на пътя. Скърцащи врати - 4 броя. Иначе беше евтина като нова - на цената на пасат с доста екстри

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4