Кога всъщност е "ужасно горещо"?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Кога всъщност е "ужасно горещо"?
над 30 ми е нетърпимо, зле ми действа, на студ деяна много и обичам да ми е студено искам си зимата подяволите 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
Айде да се намеша и аз малко с Тенерифските жеги около 3 4 пъти в годината са за по около 7 до 10 дни температурите достигат до към 42 градуса на сянка и около 46 48 на слънце това явление се нарича КАЛИМА,получава се когато в пустинята сахара която е на около 150км от нас стават вятърни пясъчни бури тези ветрове докарват много ситен пясък от пустинята на острова и се получава нещо като мъгла но е от пясък в следствие на което няма никакво движение на въздуха и като дишаш додри те дразни на гърлото и не можеш да си на открито повече от 30 ина минути.Е това го наричам аз АД иначе през другото време целогодишно температурите не надвишават 28 30 градуса което всъщност при тази влажност на въздуха си е направо кеф.РАЯТ НА ЕВРОПА го наричат местните или островът на вечната пролет 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
аз като живял в плевен 20 години, съм свикнал на летни температури от порядъка на 42 градуса на сянка и към 45 на слънце. Пържил съм яйца на асфалта пред вкъщи. И ми е особено интересно и забавно когато тук в софия като се качат температурите на 30-32 градуса и софиянци като почната да приказват и да се жалват колко непоносимо горещо е

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Когато асфалта е толкова горещ, че ми пари на ходилата
, което ще рече над 30-35. Иначе нося на жега, стига да съм на морето мога да издържа и на 40+ 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Ужасно горещо е когато стрелката за температурата в колата мръдне на дясно от средата.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
Като знам някой ден
колко тъмно и хладно ще ни е, се радвам на хубавото време независимо от температурата 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
XaMaB написа:Ужасно горещо е когато стрелката за температурата в колата мръдне на дясно от средата.
С Аудито и БМВто ми още не ми се случвало

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
dagger написа:Като знам някой денколко тъмно и хладно ще ни е, се радвам на хубавото време независимо от температурата

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alekangg написа:Най-важното е влажността в случая. Примерно в Мадрид 30/32 градуса не е нищо особено, дори не се потя, понеже влажността е 25-35%, но някъде по бреговете, при 30 градуса и 80% влага, не се живеее...
Барселона пор ехемпло ,АД

Предлагам темата да се направи важна

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4