Кога всъщност е "ужасно горещо"?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кога за вас времето е "УЖАСНО горещо"?

Анкетата свършва на 19 Авг 2011, 15:33

Около и над 30 градуса
31
18%
Около и над 35 градуса
74
43%
Около и над 40 градуса
66
39%

Общо гласове : 171
Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Кога всъщност е "ужасно горещо"?

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Юли 2011, 23:03

над 30 ми е нетърпимо, зле ми действа, на студ деяна много и обичам да ми е студено искам си зимата подяволите :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 21 Юли 2011, 23:23

Айде да се намеша и аз малко с Тенерифските жеги около 3 4 пъти в годината са за по около 7 до 10 дни температурите достигат до към 42 градуса на сянка и около 46 48 на слънце това явление се нарича КАЛИМА,получава се когато в пустинята сахара която е на около 150км от нас стават вятърни пясъчни бури тези ветрове докарват много ситен пясък от пустинята на острова и се получава нещо като мъгла но е от пясък в следствие на което няма никакво движение на въздуха и като дишаш додри те дразни на гърлото и не можеш да си на открито повече от 30 ина минути.Е това го наричам аз АД иначе през другото време целогодишно температурите не надвишават 28 30 градуса което всъщност при тази влажност на въздуха си е направо кеф.РАЯТ НА ЕВРОПА го наричат местните или островът на вечната пролет :bchug:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Юли 2011, 23:30

аз като живял в плевен 20 години, съм свикнал на летни температури от порядъка на 42 градуса на сянка и към 45 на слънце. Пържил съм яйца на асфалта пред вкъщи. И ми е особено интересно и забавно когато тук в софия като се качат температурите на 30-32 градуса и софиянци като почната да приказват и да се жалват колко непоносимо горещо е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Юли 2011, 7:39

Когато асфалта е толкова горещ, че ми пари на ходилата :mhihi: , което ще рече над 30-35. Иначе нося на жега, стига да съм на морето мога да издържа и на 40+ :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 22 Юли 2011, 15:18

Ужасно горещо е когато стрелката за температурата в колата мръдне на дясно от средата.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 22 Юли 2011, 15:28

Като знам някой ден :angel: колко тъмно и хладно ще ни е, се радвам на хубавото време независимо от температурата :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Юли 2011, 18:35

XaMaB написа:Ужасно горещо е когато стрелката за температурата в колата мръдне на дясно от средата.

С Аудито и БМВто ми още не ми се случвало :mhihi: Значи да не се оплаквам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Юли 2011, 0:08

dagger написа:Като знам някой ден :angel: колко тъмно и хладно ще ни е, се радвам на хубавото време независимо от температурата :yes:

:yes:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юли 2011, 0:12

alekangg написа:Най-важното е влажността в случая. Примерно в Мадрид 30/32 градуса не е нищо особено, дори не се потя, понеже влажността е 25-35%, но някъде по бреговете, при 30 градуса и 80% влага, не се живеее...

Барселона пор ехемпло ,АД :censored:
Предлагам темата да се направи важна :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата