GumBall-3000
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
GumBall-3000
някой да го е гледал това.....много е яко...а за тези който имат излизшни 20 000лв. може и да се запишат да участват.
това е ако се сештате едно време онзи прослувът филм рали кананбал....
ако го тарсите свалите филмчето от 2003 година....тарсете... gumball3000 ili gumball 3000
А на тези който са в С.Америка може лично да направим линк и да им го пратя....стига да имате поне адсл или кабел...че иначе....аз от университета имам към 11мб...ъплоуд скорост...
аиде със здраве
това е ако се сештате едно време онзи прослувът филм рали кананбал....
ако го тарсите свалите филмчето от 2003 година....тарсете... gumball3000 ili gumball 3000
А на тези който са в С.Америка може лично да направим линк и да им го пратя....стига да имате поне адсл или кабел...че иначе....аз от университета имам към 11мб...ъплоуд скорост...
аиде със здраве

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
Re: GumBall-3000
KGB написа:ако го тарсите свалите филмчето от 2003 година....тарсете... gumball3000 ili gumball 3000
аиде със здраве
http://us.imdb.com/Title?0074597 - tova li imash predvid ?
Ако имате в предвид филма Mischief 3000 [ Gumball Rally ] който е от две 4асти които са по 380 и 389MB да гледах го и наистина му се изкефих мноо,има доста изпълнения.Някакви хипер богати идиоти със хипермощни коли и със хиперяки жени
Даже до колкото си спомням на една 360 Modena и се е** майката :mha: Ама ни6то де те хората си имат кинти бол 

Най-мразя да съм прав!!!
4e da to i vav amerikanskata versiq ima dosta nemci i angli4ani imenno za6toto angli4anin go e izmislil.Za evropeiskata versiq neznam ni6to,samo sam gledal kadri po-novinite.Predi davaha maj po Pro7 za tova.
P.S. Sorry ama sam v Uni-to i tuka nqma WIN,a da ne govorim za cyr.
P.S. Sorry ama sam v Uni-to i tuka nqma WIN,a da ne govorim za cyr.

Най-мразя да съм прав!!!
11 мнения
• Страница 1 от 1