Въпрос за автокаско

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Въпрос за автокаско

Мнение от player123 » 29 Юли 2011, 13:03

Здравейте колеги, искам да ви задам един въпрос карам е36 318is 1993 година и ми откраднаха предната броня пред нас.Въпроса ми е след кражбата болтовете са на колата и гредата също,обаче лайстните и стойките за халогени бяха счупени не земята незнам защо .. сега каското иска да ми изплати 39 лева .. има ли смисъл да се съдя с тях и така нататак защото ми е болно да плащам всяка година по 300 лева .. и накрая да получавам стотинки като нещо се случи на колата ми ?? Какво да направя в този случай ако може да ме посъветвате.Правя каското единствено,защото се притеснявам да не ми откраднат колата .. Те и без това я разбиват на всеки 2 месеца понеже лъскава боя кожи работи незнам вече какво да правя :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Въпрос за автокаско

Мнение от plradev » 29 Юли 2011, 13:33

Търсиш познат с позиции там където е застрахована колата и ако може да ги "натисне" да ти преразгледат щетата може и да стане нещо ... С тия 40лв ,най-вероятно ти покриват счупените халогени,защото бронята е демонтирана и е практика да не се изплащат демонтируеми детаили без следи от тях ...

Иначе една студена Изображение и си доплащаш за новата броня и боята и те така ...

На мен така преди 2 години ми изплатиха от Армеец 167лв (сто шестдесет и седем лева) за ремонт и боя на два надраскани детаила (врата и заден панел) и дори след възражения ,молби и т.н. ... получих от умрел писмо .Та без сериозен човек зад гърба си ,не виждам смисъл от похабените нерви и загубено време
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Re: Въпрос за автокаско

Мнение от player123 » 29 Юли 2011, 14:19

да разбирам .... зех си нова М броня и това е вътре съм с парите и ще се примиря с това :)

Назад към Извън Темата