Въпрос за автокаско
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Въпрос за автокаско
Здравейте колеги, искам да ви задам един въпрос карам е36 318is 1993 година и ми откраднаха предната броня пред нас.Въпроса ми е след кражбата болтовете са на колата и гредата също,обаче лайстните и стойките за халогени бяха счупени не земята незнам защо .. сега каското иска да ми изплати 39 лева .. има ли смисъл да се съдя с тях и така нататак защото ми е болно да плащам всяка година по 300 лева .. и накрая да получавам стотинки като нещо се случи на колата ми ?? Какво да направя в този случай ако може да ме посъветвате.Правя каското единствено,защото се притеснявам да не ми откраднат колата .. Те и без това я разбиват на всеки 2 месеца понеже лъскава боя кожи работи незнам вече какво да правя

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Въпрос за автокаско
Търсиш познат с позиции там където е застрахована колата и ако може да ги "натисне" да ти преразгледат щетата може и да стане нещо ... С тия 40лв ,най-вероятно ти покриват счупените халогени,защото бронята е демонтирана и е практика да не се изплащат демонтируеми детаили без следи от тях ...
Иначе една студена
и си доплащаш за новата броня и боята и те така ...
На мен така преди 2 години ми изплатиха от Армеец 167лв (сто шестдесет и седем лева) за ремонт и боя на два надраскани детаила (врата и заден панел) и дори след възражения ,молби и т.н. ... получих от умрел писмо .Та без сериозен човек зад гърба си ,не виждам смисъл от похабените нерви и загубено време
Иначе една студена

На мен така преди 2 години ми изплатиха от Армеец 167лв (сто шестдесет и седем лева) за ремонт и боя на два надраскани детаила (врата и заден панел) и дори след възражения ,молби и т.н. ... получих от умрел писмо .Та без сериозен човек зад гърба си ,не виждам смисъл от похабените нерви и загубено време

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Re: Въпрос за автокаско
да разбирам .... зех си нова М броня и това е вътре съм с парите и ще се примиря с това 

3 мнения
• Страница 1 от 1