Трябват ми корумпирани типове в УНСС :)
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
KGB написа:не...ако се провалиш на един изпит...може въобще да не го взимаш този предмет ако не ти е задължителен...или да се явиш на поправителен, на който и да изкараш 6ца..2ката пак ти остава при уценките. Ако ти е задължителен предмет, трябда или на поправителен (ако ти дадът) или да го взимаш на ново.
Май вече си почнал да забравяш българския

KGB написа:Ми то около този лаф се гради цялата система на държавно управление в САЩ...и почти на всякаде където има "демокрация"
Ето един и за демокрацията...от Матрицата:
Хората никога няма да въстанът срещу демокрация, защото си мислят че са свободни...а когато един човек си мисли че е свободен той отрича всеки който твърди обратното.
Иначе казано...през комунизма, хората знаеха че всичко е една измислица....в САЩ хоратя вярват че са свободни...НО всъщност са в по голяма тирания от Комунизма.
Още един пример...Европейския Сюз....това което Хитлер се опита да направи не беще ли съсщото...да но хората въстанаха срещу него зашото като го направиш на една голяма крачка се вижда и повече хора осъзнават какво е...а така на малки стъпки за 50-60 години...хората не виждат...направим им една икономическа криза, кажи им че трябва да се доразвие Сюза и си готов.....
problem-reaction-solution....Лесно и ефективно...съждаваш проблем, хората негодуват и ти им предлагаш разрешението...
А сега ти ми отговори, защо в БГ се опитват да натрапват на хората че едва ли не живеем на дивия запад.
много умно казано тия неща ще ми послужат

Иначе за плащането на изпитите няма никакъв смисъл в цялата работа дори излгежда доста тъпо, ОБАЧЕ има неща които в България са просто такива и не можем да избягаме от тях, това говори и за цялата ни система не само за обучението. Аз лично гледам да си взимам изпитите по официалния начин, досега никога не съм си плащал за такива услуги, а вече съм 3-та година в УНСС. Кофти, имам един изпит при изкуфял дядка, който изобщо не знае какво прави там и не ме пуска да си го взема. Вярно че не съм седнал да го науча като хората но тука се явява и другия момонт с липсата на време и различните предпочитяния в избора за бъдещото развитие! Предпочитам да печеля пари защото на живота в БГ всичко му е с краката на горе.
абе и аз си размишлявам някакви неща тука ама в крайна сметка плащайте ако имате възможност и бягайте, но не си губете времето
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2