Избор на подарък

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Избор на подарък

Мнение от zvezdo88 » 28 Юли 2011, 12:39

Kroki написа:И аз бях решил да купувам от тези гумените часовници, ама ми казаха, че е на раздяла и се отказах. Да си знаете :yes:

Аз не вярвам в тия неща , на раздяла , на такова, на онакова. Този часовник го подарих преди 2 години , приятелката ми си го носи постоянно и отношенията са ни повече от перфектни. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 28 Юли 2011, 18:54

kOnPuBkA написа:

А какъв е повода за подаръка РД или? И тая приятелка, приятелка-гадже ли ти е, или приятелка-приятелка? :D

Ем повода е Рожден ден,а отношенията ни са как да кажа нещо м/др приятелка-гадже и приятелка-приятелка трудно е за обеснение! :lalala:
Последна промяна alexanderkirow на 28 Юли 2011, 20:01, променена общо 1 път
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 28 Юли 2011, 19:50

Казва се friends with benefits :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 30 Юли 2011, 20:16

Днес бях в подлеза на ЦУМ нищо не харесах :( :(
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 31 Юли 2011, 18:43

Някакви други предложения :( :( :(
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Юли 2011, 20:53

ogata , ако продължаваш по този начин, скоро само ще имаш удоволствието да четеш този форум!Още с пускането на тази тема ти затрих мнението, сега гледам пак пишеш глупости.Считай това, за последно и единствено предупреждение.Следващото наказание което ще получиш е повече от месец, бъди сигурен в това!Това предупреждение не се отнася само за тази тема, а за целия форум!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAZVRATNIKA » 01 Авг 2011, 0:25

Колега ако имаш възможност,защо не отидеш да и го подариш лично?Ако го направиш няма да и пука какво и подаряваш,а че си отишъл в Германия да и го подариш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 01 Авг 2011, 7:52

RAZVRATNIKA написа:Колега ако имаш възможност,защо не отидеш да и го подариш лично?Ако го направиш няма да и пука какво и подаряваш,а че си отишъл в Германия да и го подариш.

Колега много пъти съм го мислил тоя вариант и наистина ще е най-хубаво така , но работа не ми позволява за съжаление :( :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Авг 2011, 7:55

zvezdo88 написа:
Kroki написа:И аз бях решил да купувам от тези гумените часовници, ама ми казаха, че е на раздяла и се отказах. Да си знаете :yes:

Аз не вярвам в тия неща , на раздяла , на такова, на онакова. Този часовник го подарих преди 2 години , приятелката ми си го носи постоянно и отношенията са ни повече от перфектни. :)

И аз на бивашата и подарих часовник и след 3 години кой от където е :mhihi: Ама аз съм и подарявах хиляди други глупости, така че едва ли е от часовника :mhihi: Със слеващата ще пробвам пак :mhihi:

Сега по темата:
Колага вземи и купи някакъв ваучер от магазин да отиде да си купи нещо - това е модерната форма на грубия кеш :yes: :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 02 Авг 2011, 10:20

Абе ако питаш мен, купи си един еднопосочен билет подарък и за двамата и направо си стой в немско 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 02 Авг 2011, 14:54

zvezdo88 написа:Абе ако питаш мен, купи си един еднопосочен билет подарък и за двамата и направо си стой в немско 8)

Колега ако го направя това много работи трябва да загърбя , а и не е така лесно да го решиш има безброй неща които те спират :( :(
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 02 Авг 2011, 15:24

alexanderkirow написа:
zvezdo88 написа:Абе ако питаш мен, купи си един еднопосочен билет подарък и за двамата и направо си стой в немско 8)

Колега ако го направя това много работи трябва да загърбя , а и не е така лесно да го решиш има безброй неща които те спират :( :(

И докато не го направиш и да рискуваш, шансът ти не се увеличава :winky:

Иначе : http://www.suveniri-dar.com/suveniri_ot_dyrvo.html ... ако звъннеш къде в София ги продават..има жестоки неща :shock:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 02 Авг 2011, 17:10

Какво ще кажете за това http://www.unikalni-podaraci.com/ има доста шукарийки !! :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата