Хотел в Несебър?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Хотел в Несебър?
shalashaska написа:колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете
мани какво пише в сайте. Това е цена на рецепция, обади се по телефона и питай за еди кои си дати,колко ще ти искат. Ако е много запълнен хотела, ще ти искат толкова,но ако точно за датите които ти искаш имат свободни стаи по-малко ще е.

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Re: Хотел в Несебър?
Миналата седмица се върнах от Несебеър, бяхме в този http://www.bulrest.com/nesebar/index.php?oID=7308&cID=5 - Ред Хаус, и определено ми хареса, собственичката е мн разбрана жена не като повечето в Несебър мислят си че като имат по една къща на морето и са хванали ...... ама това е една друга тема. Нощувката беше 50 лв в двойна стая, има си всичко/асансьор, всеки ден чистят стаите/, на приятно и спокойно място е близо до Стария град, иначе до плажа е на около 10 - 15 минути и двата плажа са на еднакво разстояние.
. Виго е хубав, но там по мое мнение си е скъпо. Иначе бях видял и един Оазис - три звезди, изглеждаше хубав, но не знам колко пари е нощувката .......

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2