Хотел в Несебър?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Хотел в Несебър?

Мнение от 520i » 03 Авг 2011, 11:20

shalashaska написа:колеги относно този хотел "Виго" сега гледам цените и за единична стая със спалня за вечер е 150 лв аз ли бъркам някъде или е така?ако нещо бъркам ме поправете :kuku:

мани какво пише в сайте. Това е цена на рецепция, обади се по телефона и питай за еди кои си дати,колко ще ти искат. Ако е много запълнен хотела, ще ти искат толкова,но ако точно за датите които ти искаш имат свободни стаи по-малко ще е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Re: Хотел в Несебър?

Мнение от armagedon01 » 04 Авг 2011, 14:59

Миналата седмица се върнах от Несебеър, бяхме в този http://www.bulrest.com/nesebar/index.php?oID=7308&cID=5 - Ред Хаус, и определено ми хареса, собственичката е мн разбрана жена не като повечето в Несебър мислят си че като имат по една къща на морето и са хванали ...... ама това е една друга тема. Нощувката беше 50 лв в двойна стая, има си всичко/асансьор, всеки ден чистят стаите/, на приятно и спокойно място е близо до Стария град, иначе до плажа е на около 10 - 15 минути и двата плажа са на еднакво разстояние. :yes: . Виго е хубав, но там по мое мнение си е скъпо. Иначе бях видял и един Оазис - три звезди, изглеждаше хубав, но не знам колко пари е нощувката .......
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата