Купуване на намерен Ифон4 ? Струва ли си ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e34, e36

Re: Купуване на намерен Ифон4 ? Струва ли си ?

Мнение от Kristopher » 07 Авг 2011, 11:16

jordanov написа:
xpl0d написа:
Yordanovv написа:Колеги , предлагат ми да си купя и-фон4 , дали е краден или намерен нямам идея . Твърдят ми че е намерен . Доколкото знам идва от Германия или от там някъде си и знам че е блокиран . Искат му 240лв , гледах го ... играх си , всичко му бачка , уй-фи-то си бачка и то . Ама картата му беше няква шантава и не можах да го пробвам . Та въпроса ми е , има ли смисъл да се купува такъв телефон , могат ли да ме намерят , мога ли да провеждам разговори при положение че са му блокирали и-мей номера в друга "евро" държава и последно ко ме намерят ще го духам ли ? Мерси

Виж в някой специализиран форум как се отключва и хаква. ИМЕИ-то и то се сменяше по спомени.

Да, сменя се, но е незаконно и в повечето уважавани форуми пита ли се за смяна на имей се трие/заключва темата веднага :)

Според мен и тази тема трябва да се изтрие
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Авг 2011, 11:33

jordanov написа:Да, сменя се, но е незаконно и в повечето уважавани форуми пита ли се за смяна на имей се трие/заключва темата веднага :)

това ще ми е интересно да видя къде пише, че не мога да си сменя ИМЕИ-а и е незаконно :?

а не мога да повярвам, че се прави въпрос дали да се купи краден телефон.
ДА ти кажа - купи си , след време ще ти откраднат нещо и някой друг ще го купи ;) Всичко се връща!

тази индустрия, както и корупцията си я поддържаме ние!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 07 Авг 2011, 12:26

Айде ся .... светците пак се обадиха . Те тука всяка вечер си тунинговат е36ците взаймно , на кой м-паркета на кой огледалата му изчезнали .... кой си "купил" м-макет .... кой си купил огледала ..... Тва кво карам кво общо има? И не че нещо ма съм 110% сигурен че ако ви кажа къде се продава тоя телефон до половин час ще има опашка там .... Айде после колко грешни сме били .

Та по темата , зачетах се и пише че имей-а не може да се сменя . Не съм много запознат в тая област но доколното схванах в написан на няква простотия дето е направена да не се презаписва . Нека гуру-тата да се изкажат

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Авг 2011, 12:31

то си е до възпитание ... ;)
И ние не сме светци, а нормални хора - светци са едни други хора с много по-възвишени идеали ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 07 Авг 2011, 13:51

Чл. 215. Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага укрие, придобие или спомогне да бъдат отчуждени чужди движими вещи, за които знае или предполага, че са придобити от другиго чрез престъпление или чрез друго общественоопасно деяние, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години, но с наказание, не по-тежко от предвиденото за самото престъпление.

Това е чл215 от Наказателния кодекс - престъплението е вещно укривателство и се предвижда лишаване от свобода.
Така, че такива изказвания като на предходната страница .... все пак в интернет никой не е анонимен
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 07 Авг 2011, 13:53

vlad0 написа:
jordanov написа:Да, сменя се, но е незаконно и в повечето уважавани форуми пита ли се за смяна на имей се трие/заключва темата веднага :)

това ще ми е интересно да видя къде пише, че не мога да си сменя ИМЕИ-а и е незаконно :?

Пренабиването на номера законно ли е? :winky:

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 07 Авг 2011, 14:17

Yordanovv написа:Айде ся .... светците пак се обадиха . Те тука всяка вечер си тунинговат е36ците взаймно , на кой м-паркета на кой огледалата му изчезнали .... кой си "купил" м-макет .... кой си купил огледала ..... Тва кво карам кво общо има? И не че нещо ма съм 110% сигурен че ако ви кажа къде се продава тоя телефон до половин час ще има опашка там .... Айде после колко грешни сме били .

Та по темата , зачетах се и пише че имей-а не може да се сменя . Не съм много запознат в тая област но доколното схванах в написан на няква простотия дето е направена да не се презаписва . Нека гуру-тата да се изкажат

Прати ми телефон за връзка с продавача на л.с. , да видиме дали ще го купя. Не всички са крадливи копелета, и купуват крадени вещи
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 07 Авг 2011, 14:18

За един Ифон ще те вкарат за в панделата ти луд ли си купувай го ако може да се разкодира и си 6 точки !!! :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Авг 2011, 14:22

Човек, спри да пишеш в темата, че след малко ще имаш гости на вратата :mhihi:
Не знам що пита даже, има си форуми за телефони и такива неща.
Това да ти е за урок ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Авг 2011, 14:30

jordanov написа:
vlad0 написа:

Пренабиването на номера законно ли е? :winky:

Така махленски да си говорим като на по бира в градинката, няма да ме убедиш. Бих се доверил на текст от закона ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 07 Авг 2011, 14:34

Хаха тва малко като нероден Петко става . Да ми чукат тия смешковци от НСБОП-а за нещо което го нямам и никога няма да го имам :mhihi: Пък било то и крадено .

Та пак по темата : Отказах се 100% да го вземам , не щото съм моралист ами щото не бачка . Сложихме му сим карта , телефона си работеше нормално но никакви разговори не можеха да се провеждат . Пробвахме с 2 сим карти , на едната пишеше "НО СИГНАЛ" на другата показа 1 чертичка обхват но пак не можеше да се говори .

Предишна

Назад към Извън Темата