Инвестиции в колите в цифри и числа
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Инвестиции в колите в цифри и числа
Интересно ми е до колко влагаме в колите си и какво всеки е запланувал да направи като подобрение, но не толкова в технически детайли, колкото в пари.
Примерно аз съм запланувал като бъдещи подобрения по моята Е30:
- джанти 16-17" но искам да са много готини, някой от "класическите" за Е30 - примерно от сорта на AZEV, Borbet Type A, BBS и т.н. - да ги сложим от 500 до 1000лв според зависи
- нова цялостна боя даже на места ще иска кърпене - 1000лв
- много искам да си сложа предна и задна броня и прагове - м-техник 2 - тук не съм много сигурен но да го сложим от рода на 300-500лв според зависи дали са оригинални или реплика и от качеството.
- диференциала ми си заминава, така че е неминуема смяната ама да видим дали ще се намери читав шпер - тука слагам от 100 до 300лв според зависи дали отворен или шпер
- custom изпускателна система - нищо особено права тръба с едно задно гърне обикновенно - тука слагам примерно 100-150лв, но не е ясно колко точно щото има и труд и глупости.
- имам разни забележки по интериора - примерно 1 ел стъкло не работи, искам ел. шибедах, малкия борд комп да си сложа и такива неща да ги сложим 200-300лв
- а да и музика - плеърче от сорта на 300лв
- тапициране на салона с ест. кожа (тука стана дебело:)) - 1000лв
.. и т.н. и т.н.
колко излезе не ми се мисли
Може би не всичко ще се случи, което съм написал, но може би по-голямата част..
А струва ли си? От "разумната" гледна точка със сигурност не, ама мен ми доставя страхотно удоволствие
То е ясно че парите вложени почти не се връщат при евентуална продажба. Аз така като гледам скоро няма да го продавам тоя барутник
Кажете и вие много ми е интересно!
Примерно аз съм запланувал като бъдещи подобрения по моята Е30:
- джанти 16-17" но искам да са много готини, някой от "класическите" за Е30 - примерно от сорта на AZEV, Borbet Type A, BBS и т.н. - да ги сложим от 500 до 1000лв според зависи
- нова цялостна боя даже на места ще иска кърпене - 1000лв
- много искам да си сложа предна и задна броня и прагове - м-техник 2 - тук не съм много сигурен но да го сложим от рода на 300-500лв според зависи дали са оригинални или реплика и от качеството.
- диференциала ми си заминава, така че е неминуема смяната ама да видим дали ще се намери читав шпер - тука слагам от 100 до 300лв според зависи дали отворен или шпер
- custom изпускателна система - нищо особено права тръба с едно задно гърне обикновенно - тука слагам примерно 100-150лв, но не е ясно колко точно щото има и труд и глупости.
- имам разни забележки по интериора - примерно 1 ел стъкло не работи, искам ел. шибедах, малкия борд комп да си сложа и такива неща да ги сложим 200-300лв
- а да и музика - плеърче от сорта на 300лв
- тапициране на салона с ест. кожа (тука стана дебело:)) - 1000лв
.. и т.н. и т.н.
колко излезе не ми се мисли
Може би не всичко ще се случи, което съм написал, но може би по-голямата част..
А струва ли си? От "разумната" гледна точка със сигурност не, ама мен ми доставя страхотно удоволствие

Кажете и вие много ми е интересно!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
1 мнение
• Страница 1 от 1