Проблем с HDMI
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем с HDMI
всъщност пак има проблем...вече си ги отчита като пусна кабела само дето показва си иконката само дето звука пак излиза от лаптопа с изключение като натисна TEST на иконката тогава звука си е от телевизора ( така бях пробвал като написах преднишния ми пост за това се подлъгах
) много странно...и сега?

Money don't change you. It changes the people around you.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
на видео картата ръчка ли set up multiple dispays?
Huku написа:на видео картата ръчка ли set up multiple dispays?
да след като получих проблема...но неможах да го разръчкам явно не е от видеото а от саунда

Не знам дали ще помогне, щото аз съм с Виста и не съм виждал седмицата, но при мен само си сменям дефоулт playback device-a.
Start->Control panel->Sound-> Playback Tab->Digital Output (High Def Audio)->Set Default и тва е, звука става от тв-то. А, иска и рестарт на филма или браузера след това за да тръгне от ТВ-то.
Според мен не е от кабела, щото моя е най-евтиния хдми кабел от амазона и всичко е 6.
Успех,
Start->Control panel->Sound-> Playback Tab->Digital Output (High Def Audio)->Set Default и тва е, звука става от тв-то. А, иска и рестарт на филма или браузера след това за да тръгне от ТВ-то.
Според мен не е от кабела, щото моя е най-евтиния хдми кабел от амазона и всичко е 6.
Успех,
21/02/08...speechless
NStorm написа:Не знам дали ще помогне, щото аз съм с Виста и не съм виждал седмицата, но при мен само си сменям дефоулт playback device-a.
Успех,
стана жив и здрав

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2