Българска работа с гражданска Български Имоти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Re: Българска работа с гражданска Български Имоти

Мнение от makaveli316 » 10 Авг 2011, 14:40

vlad0 написа:не са сбъркали нищо - правят се на луди, заради гаранционния фонд. Аз не съм позлвал ГО нито мойта, нито чужда от 4 години ...

Те да платят пък нека се правят на луди, мен това ме интересува, то че нормални не останаха е ясно.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 10 Авг 2011, 14:50

makaveli316 написа:Та изленза, че като съм я правил тази гражданска, лелката или чичкото, ми е сгрешил фамилното име, една цифра от номера на рамата и нещо друго.
До 1 ден щяли да ме вкарат в системата и човека тука ще може да ги контактира и да си оправи колата.
Добре, че пак няма да се ядосвам като се прибера в Бг.

Това отново е проблем за теб защото новата полица ще бъде различна и на базата на новата полица няма да изплатят щети по старата... Ако се стигне до съд, парите ще ги търсят по полица Х която е невалидна, а ти ще имаш вече валидна полица У. Дано се размине по-лесно всичко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 10 Авг 2011, 16:24

AcOrP написа:
makaveli316 написа:Та изленза, че като съм я правил тази гражданска, лелката или чичкото, ми е сгрешил фамилното име, една цифра от номера на рамата и нещо друго.
До 1 ден щяли да ме вкарат в системата и човека тука ще може да ги контактира и да си оправи колата.
Добре, че пак няма да се ядосвам като се прибера в Бг.

Това отново е проблем за теб защото новата полица ще бъде различна и на базата на новата полица няма да изплатят щети по старата... Ако се стигне до съд, парите ще ги търсят по полица Х която е невалидна, а ти ще имаш вече валидна полица У. Дано се размине по-лесно всичко.

Полицата е със същия номер, така както и зелената карта.
Аз ги сравних като ми ги прати тоя от Български Имоти.
Ако се стигне до съд, много ми е чудно как ще ме изкарат мен виновен, при положение, че имам документи с печат и подпис, ама в тая държава всичко е възможно.
Те може и да търсят парите по старата полица, ако ми бяха дали различна, но това не е мой проблем, аз не съм сгрешил никъде. Те са виновни, че не са ме вкарали в системата и не фигурирам. Това незнам как ще го оспорят в съда, аз документите не съм си ги съчинил сам.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Потребител
Аватар

Мнение от rindi » 11 Авг 2011, 22:37

По времето когато гражданската беше от началото на годината до края и нямаше на изплащане имах ГО при тия образи, лятото направих леко ПТП и си беше всичко ок платиха му на човека и следва филма, края на декември изтича и си правя друга и март или май беше не помня онези ми пращат едно писъмце в което пише че са изплатили на лицето парите и искат в 2 седмичен срок копие на полицата иначе щели да ме съдят :shock: датата на писмото от преди 2 дена не е да се е шматкало по пощите. Извадих късмет че ме беше домързяло да я хвърля и им пратих направо оригинала и от тогава тази компания съм я зачеркнал че съществува ако ще и без пари да ми я правят!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Авг 2011, 13:15

Добре де,що не си ги проверявате тия работи. http://www4.fsc.bg/insn/
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Авг 2011, 18:25

GVT написа:Добре де,що не си ги проверявате тия работи. http://www4.fsc.bg/insn/

Проверих си. Мамицата му и тлъсто копеле. Къде да докладвам за измама тлъстия шопар.

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 12 Авг 2011, 18:38

GVT написа:Добре де,що не си ги проверявате тия работи. http://www4.fsc.bg/insn/

Според тоя саит и двете ми коли са без застраховка
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Коцето » 12 Авг 2011, 19:27

Проверката се прави тук http://eisoukr.guaranteefund.org/
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 12 Авг 2011, 22:11

kjm написа:

Според тоя саит и двете ми коли са без застраховка

Епа мойте всички си ги има.Та не е лошо да си ги провериш.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата