пререгистграция в КАТ
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
пререгистграция в КАТ
Колеги помогнете знам ,че всеки КАТ е различна държава ноо...скутера е с пловдивска регистрация имам пълнопомощно за него,че мога да го прехвърлям продавам и кво ли не с н его както намеря за добре.Искам да го регистрирам с варненски номер,но мотора в момента НЕ ПАЛИ.Доколкото знам,за МОТОПЕДИТЕ преглед НЯМА - трябва ли да знам нещо предварително,че трябва тия дни да го регистрирам,че няма време вече
(като светлини мога да му покажа,че ми работи стопа евентуално,ама пък и акумулатора е един скапан
)
(като светлини мога да му покажа,че ми работи стопа евентуално,ама пък и акумулатора е един скапан

Re: пререгистграция в КАТ
Тук аз имам един производен въпрос
Скутер регистриран във Варна...човек от Пловдив го купува с пълномощно, сега ми го продава на мен....но пълномощното го няма
Скутера съм го проверил шпо номер...не е краден, има си голям и малък талон...има ли проблем да го карам така и някога мога ли да го прехвърля на мое име?

Re: пререгистграция в КАТ
щом пълномощното липсва-все едно сте го взели на заем от варна и не можете да смените собственоста.Варианта ти е да се свържеш с човека и той да ти направи пълномощно отново - на твое име или да отиде в КАТ за договор между него и теб...но не съм много сигурен дали имаш шанс да го направят без и ти да си там 
Има и друго-не е проблем да си го караш така,но мотора НЕ Е ТВОЙ и пича от Варна ще му писне,че му вървят данъци и не дай си боже ако стане нещо с мотора ... ще дърпат него

Има и друго-не е проблем да си го караш така,но мотора НЕ Е ТВОЙ и пича от Варна ще му писне,че му вървят данъци и не дай си боже ако стане нещо с мотора ... ще дърпат него

3 мнения
• Страница 1 от 1