Вашето мнение по въпроса
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: Вашето мнение по въпроса
Айде заключвайте, то се е видяло, че ако ти трябва информация за бмв в съответния форум я има двама трима дето да кажат нещо смислено, я не. Нито ме знаете, нито даже сте ме и виждали(с малки изключения), още повече пък с какво се занимавам и какви коли съм изкарвал.Интересно е, че само вие тука приказвате така.
Колега, не че нещо, но си мислех, че съм написал КАТО на аватара, просто не се усетих на време, ма вие само чакате да се закачите за нещо и да оплюете някой.
псевдо манИяк викаш, не съм много съгласен с теб. Всъщност изобщо виждал ли си ме някога, знаеш ли изобщо нещо за мен та толкова уверено приказваш?
Може малко невярно да звучи, но в лада форума примерно има сигурно 10 пъти по-малко хора, обаче като не знаеш и питаш никой не ти обяснява колко си тъп, а получаваш нужната изчерпателна информация, защото там явно са хора за разлика от тук и форума на мерцедес( там па са още по-големи дърводелци)
Баси тука за един пропуск те правят луд...
PIONEER написа:kemakozeE36 написа:(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро)
Викаш Жигулито е твое![]()
![]()
![]()
http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/kostas-/
То и аз мечтая ама чак толкова,че да си повярвам,че колата в подписа примерно е моя...
Колега, не че нещо, но си мислех, че съм написал КАТО на аватара, просто не се усетих на време, ма вие само чакате да се закачите за нещо и да оплюете някой.
Явор написа:поредния псевдо маняк,А ?
псевдо манИяк викаш, не съм много съгласен с теб. Всъщност изобщо виждал ли си ме някога, знаеш ли изобщо нещо за мен та толкова уверено приказваш?
Може малко невярно да звучи, но в лада форума примерно има сигурно 10 пъти по-малко хора, обаче като не знаеш и питаш никой не ти обяснява колко си тъп, а получаваш нужната изчерпателна информация, защото там явно са хора за разлика от тук и форума на мерцедес( там па са още по-големи дърводелци)

Баси тука за един пропуск те правят луд...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Вашето мнение по въпроса
Пак налазиха хората в костюмите с бесните проекти за по 50 бона.
А автора на темата си спомням, че до преди месеци крадеше бензин от бензиностанциите и се хвалеше тук

А автора на темата си спомням, че до преди месеци крадеше бензин от бензиностанциите и се хвалеше тук

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3