Вашето мнение по въпроса

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Re: Вашето мнение по въпроса

Мнение от BMWgiunter » 12 Авг 2011, 22:39

Не тука го дадох на заем на един реставратор :mhihi: ,стига :OT: ,че ще има Изображение
Изображение Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 12 Авг 2011, 23:48

Айде заключвайте, то се е видяло, че ако ти трябва информация за бмв в съответния форум я има двама трима дето да кажат нещо смислено, я не. Нито ме знаете, нито даже сте ме и виждали(с малки изключения), още повече пък с какво се занимавам и какви коли съм изкарвал.Интересно е, че само вие тука приказвате така.
PIONEER написа:
kemakozeE36 написа:(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро :mhihi: )

Викаш Жигулито е твое :arrow: :?: :mhihi:
http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/kostas-/
То и аз мечтая ама чак толкова,че да си повярвам,че колата в подписа примерно е моя... :mhihi:

Колега, не че нещо, но си мислех, че съм написал КАТО на аватара, просто не се усетих на време, ма вие само чакате да се закачите за нещо и да оплюете някой.
Явор написа:поредния псевдо маняк,А ? :mhihi:

псевдо манИяк викаш, не съм много съгласен с теб. Всъщност изобщо виждал ли си ме някога, знаеш ли изобщо нещо за мен та толкова уверено приказваш?

Може малко невярно да звучи, но в лада форума примерно има сигурно 10 пъти по-малко хора, обаче като не знаеш и питаш никой не ти обяснява колко си тъп, а получаваш нужната изчерпателна информация, защото там явно са хора за разлика от тук и форума на мерцедес( там па са още по-големи дърводелци) :banghead:
Баси тука за един пропуск те правят луд...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Авг 2011, 10:43

Пак налазиха хората в костюмите с бесните проекти за по 50 бона. :mhihi:
А автора на темата си спомням, че до преди месеци крадеше бензин от бензиностанциите и се хвалеше тук :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата