междувременно в лондон...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: междувременно в лондон...

Мнение от acho.rs » 13 Авг 2011, 20:06

alx написа:
acho.rs написа:Че то тва е едно от най-хубавите неща :mhihi: Не знам дали си ходил в Англия , но на съседният им осторов , където е доста по-валежно е страхотно за живеене - няма кучи студове , няма 30-40 градуса да ти се поти задника - само пролет и есен . Средно е около 15-20 градуса - всичко е зелено , паркове навсякъде и уникално свеж въздух . А дъждовното време е идеално за - почивка , за запивка и за тва-онова :mhihi:

Аз съм бил командирован в албиона 6 месеца и след втория ми дваше да се самоубия- шибано сиво време, изродени грозни скучни хора, грозни жени, шибана несъществуваща безвкусна кухня, тесни пътища... Бах ти душевната задуха... Бах ти чистия архивен писоар на който цялата държава им прилича.... Предимно бедни хора, гета... чалмалийте са ги нападнали... Как едно хубаво нещо не видях там... Шибана държава... Една франция е 100 пъти по приятна..

Аз ти говорех за Ирландия - много често вали за по час два , след това е слънчево . Въздуха е адски свеж , времето е приятно . Сега който е свикнал да му се поти задника , докато се разхожда по алеята - друг въпрос .Също така не функционирам на хлорофил , за да ме бърка толкова слънцето , че даже като се замислиш всички хубави неща стават по тъмно . Всичко е до човека - някой обичат едно , други друго .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Re: междувременно в лондон...

Мнение от ukelichko » 14 Авг 2011, 0:08

През очите на екскурзиант Лондон си изглежда чудесно. С изключение на чернилките и чалмалийте. Тесни улици, колко да са тесни....като в цяла Европа. Мрачно време - ами аз хванах слънчево :wave: Грозни жени....явно Алекс не е бил в Германия....

Предишна

Назад към Извън Темата