Имам си вече BMW :)))))))))))))))))))))))))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Имам си вече BMW :)))))))))))))))))))))))))

Мнение от amd » 25 Мар 2006, 0:38

Ахахахах цял ден се смея и не мога да си запуша плювалника от кеф!!! ВЕче имам BMW E30 318i !Ах, просто нямам думи да опиша ентусиазма, щастието и жестокия кеф дето изпитвам, тази нощ няма да мога да легна да спя. След много, много търсене и мъки успях да си взема мечтания баварец! Убедих се, че за да постигне мечтата си човек трябва да я гони неотменно, да се бори с всички сили и да вярва силно в нея, иначе няма да се сбъдне. Имали сме камара барутници, последно се возих в белия ГОЛФ 2 и постоянно търсех бартери, гледах поне 10-тина Е30-ки, но всичките бяха до долу, пълни барутници, други бяха много скъпи за мен, но ето, че дойде моят час на щастие! Пуснах на пазара голфа да се продава и (между другото не плюя по голфа, доста беше грохнал, но бях супер доволен, адски корава машина и с него имам готини спомени) лесно го продадох. На следващата сутрин (демек днес) ми звъни 60-тина годишен човек - след 2 часа приказки извади 1600 лева и купи голфа. Превхърлихме му го за час време и тичам към един познат на баща ми (лихварче->бартерист) да търся Е30 - имах няколко оферти, но следях тези от Видин, защото не ми се пътуваше из страната (много разходи за гориво, а и вече съм се разочаровал многократно след дълъг път попадам на кола, която въобще не отговаря на описанието). Влязох в склада и Е30-ката веднага ми хвана окото! Страхотен екземпляр!!! Обещавам утре да кача снимки, просто днес не можах да си отделя и 1 минута да го снимам от кеф:) Зелено-сиво-синио металик, не помня точно как се казваше - пълен оригинал, пластмаси под предния капак - абсолютно всичко!!! Има страхотна стойка, перфектен звук, всичко е перфектно по тая кола!!! Има забележки по - малко по праговете и малко по веждите, седалките не са много читави, кори врати - супер читав. Коша - няма забележка. Върви МНОГО! Леле какъв кеф е да караш такава кола...ахххх Това е някаква страхотна болест - мотора мърка, приканвате да му разпориш кошницата, волана се върти супер лесно, а с механична рейка, върти се задницата на където си поиска:) Работят всички уреди, оригинални колони, оригинални тасчета, предишния собственик (който я е заложил при лихварчето, за тва я зехме за 1500 лева!) е слагал явно само яки масла и консумативи, защото открихме лепенки по купето на CASTROL MAGNATEC и SHELL HELIX, както и разни добавки и други течности - няма шумове, няма тропане. СМенихме предни накладки днес, че нямаше никакви спирачки, а течност си имаше (добри ли са, не помня марка, бяха някакви СИНИ кутии?!?). Гърнето е скапано, но не тропа, а вади готин звук и може и да не го пипаме. Таблото е напукано и е с часовник - ще си търся читаво с оборотомер. Двойно стопче, '86, оригинално крило отзад, черно, ниско. Има си лепенки бмв-оригинале насекъде:) Даже капачки на халогенки отпред, перфектна престилка, всички кори, кожуси. Оригинална аптечка:) И т.н. - ще го видите утре. Съжалявам, че пиша супер несвързано, но съм тотално побъркан по колата. Ще му сменим номерата, преглед, застраховка - дано по-бързо с номерата (имаме един познат), че ще умра ако трябва да чакам:) СИпах си послените 5 лева и 55 стотинки в резервоара, ама с кеф, с който не съм сипвал газ в голфа никога! Пропан-бутан тази кола няма да помирише никога!!! Мога да кажа, че всеки му се иска нова и супер мощна кола, но това Е30 ми напълни душата толкова много, че забравих с какъв мотор е въобще. Не е 6естак, но е Е30 :D И е супер читаво! Утре ще му боднем едно яко касетофонче, колони си има добри - след време ще му сложа едно яко МП3 и някоя туба да дъни, но на първо време искам да съм 100% сигурен, че технически е добре - трябва да оправим ръждичките, да сменим седалки, да сменим табло, да сменим задни накладки ( че само предните за сега), да му сложим едни яки джанти и гуми. Но всичко с времето си, аз пък имам на главата си кандидат-студентски дивотии. И отново - много приказки четох за БМВ, на събор бях и нищо, абслютно нищо не може да опише кефа от карането на едно БМВ!! ДОкато човек не се вози на по някой от моделите им (защото всичките правят страшен кеф), то човек няма истинска култура относно колите. И другото са празни приказки за скъпия разход, части и т.н. Просто някои не осъзнават, че тва е далеч от обикновена кола, че тук с нечовешки кеф слагам всяка скапана стотинка, която имам! Това е страст, наркотик. Дори се чудя защо прихванах скапаната болест, а сега ще страдам цял живот, че не мога да имам всичките им модели :help: :P На събора, The_boss беше прав - "Не е важно какво караш, важно е какво ти е на сърцето!" Ей тва е хора!

БТВ, днес като тичах да прехвърлям БМВ-то на мое име, ме вози лихварчето с една още по-интересна кола Е39 523 - черна перла цвят, хромирани джанти, хромирани дръжки на вратите, всичко хром. Бели мигачи отпред и отзад - хела стопове (тъмно червено и бяло), ангелски очи отпред, нечовешки звук, кожа, фул екстри. ДО него спря - същите неща, само че тъмно син баварец, с още по-ОГРОМНИ джанти спица, с тунинг брони. Днес е най-щастливия ден в живота ми :mhihi: Не е въпроса в климатроници и тем подобни шитни - номера е в усещането от самите коли. Невероятно е. Баща ми иначе преди 10-тина години имаше няколко Е30-ки една след друга (работеше съответната работа по време на "силовите години") и още от тогава ми е останало детския спомен за БМВ. Странно, но не са мръднали някои коли за тия 10 години. И той беше съкрушен - вика "забравил съм кво беше..." и върти суче колата, а аз ревем от кеф :lol: Сега се врънкаме да разкараме и втория пустиняк Volkswagen и да правим oldschool E30 team.
BMW only!

Назад към Извън Темата