Имам си вече BMW :)))))))))))))))))))))))))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 25 Мар 2006, 18:54

Честито :D

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 25 Мар 2006, 19:09

аиде и от мен честито ;) и леко в началото с педала

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 25 Мар 2006, 20:00

Благодаря ви за пожеланиеята колеги :D Междувременно - в галерията ми вече има снимчици, който иска да погледне, че не знам как да сложа в темата. Забележете всички пластмаси, които са запазени под капака - абсолютен оригинал!

За да не си повдигам темата всеки път като пиша - ще допълвам с едит впечатленията си относно колата - возя се цял ден, станал съм като наркоман и няма шега - почнах да се притеснявам за себе си. Където и да се обърна БМВ БМВ БМВ БМВ... форуми, плакати, шапки, блузки, картинки, ключодържатели, оглеждам САМО тях по улиците, без значение модела. Само БМВ ми е в главата и си зарязах цялото ежедневие заради тази мания. Струва ми се, че тия немци не са нормални и много лошо ни промиват мозъците с тия коли. Не, че е зле - това са удоволствията от живота. Автомобилът не е просто превозно средство, а жестоко усоволствие - не слизам от тая кола, слушам музика (оригиналните колони отпред са невероятни, сложих си яко Rob Zombie, Metallica, Static X, King Diamond, Hammerfall, KORN и т.н.) , намирам си оправдание да седя в нея максимално дълго. Ходи ми се да пикая - паля колата, отивам до автомивката при баща ми, мия колата, после отивам до неговия кенеф:) Возя майка ми до работа, до банката и обратно. Нямам думи колко много се кефя напук на гъзарите с лъскавите еднодневки. Тази Е30-ка блести все едно сега сме я купили, има БЕЗУМНО ДОБРИ ФАРОВЕ! Има капаците на халогените, капаците на габаритите, ватата на предния капак е непокътната, отзад си има оригинален крик на оригинална стойка, оригинален пакет инструменти на задния капак, резервна гума, аптечка. Не мога да повярвам, че намерихме подобен екземпляр. Дори ме е шубе да карам, да не пострада колата случайно. ИМа шанс да е с шпер ДИФ и то с по-голямо предавателно число, ще проверя - върви твърде много за 4 цилиндрова кола, аххх как се въртиии :mhihi: ВЕче като видя обратен завой и не мога да го взема нормално - върти леко волана, и яко ГАЗЗЗЗЗЗ :D После пак и пак и пак... няма край. Сега се връщам от нощно каране - леко, с 40, но всичко вътре свети червено...кеф. Има леко виене в диференциала, но ще му сменим маслото, може добавка от ОМВ да му взема някаква, в скоростите и мотора също ще сложим яко масло, филтри на инжекцията трябва да сменим. Сипвам 95 от ОМВ и ЛУКОЙЛ и никъде другаде, тва е дневния минимум, ако имам пари бих сипал ОМВ 100, ама не смея да не го съсипем нещо. Може някоя добавка да бодна. Гледам да подържам ниво да не ми светва лампичка, че е вредничко за помпата, която не е много евтина. Майната му - каквото и да е, ще я пазя тая кола много яко и ще ремонтираме квото и да ни коства, защото си заслужава 100% усилията!!! НОви гуми ще сложим, кукла да стане. Само чакаме събора и кинеме простора.

Интересно ми е, че отдясно нямам огледало заводски ?!? Те такава кола не знаех че има? Ако имате съвет към мен за някои от нещата няма да се разсърдя да ги чуя!:)

Стискайте палци утре и баща ми да успее да се уреди със същата Е30-ка!! Би било култ:)
Последна промяна amd на 26 Мар 2006, 0:41, променена общо 2 пъти
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 25 Мар 2006, 20:42

Жив и здрав- да яхаш звяръат дълго и безавариино с усмивка на уста. Честито. BMW-sheer driving pleasure!
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Мар 2006, 0:24

Колега,честито :D :wave:

Радвай й се на колата,карай я със здраве и много здраве и радости зад волана на една от легендите :twisted: :twisted: :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Мар 2006, 2:30

браво, поздравления. колата е уникално запазена за двоен стоп :) не виждам никъде ръжда... отдавна не бях виждал толкова добър екземпляр... да си я ползваш по предназначение 8)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 26 Мар 2006, 12:21

Селски аиде честито и от мене,със здраве да си я караш!!! :D :driving:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Мар 2006, 3:03

честито :yes:
и леко по леко да се изкачваш по стълбицата на успеха ... е36 ... е46 .. е90 ... е120 (coming soon :) )

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Мар 2006, 13:27

Честито колега да си я ползваш със здраве тази невероятна Е30-ка. :bchug: :drinking: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Мар 2006, 14:48

хайде 4естити и от мен! да си я караш безаварийно :driving:
Изображение
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Мар 2006, 17:54

Постепенно влагаме подобрения всеки ден, ама тоя бензин ще ме убие. Ах, ако имах средства щях да я направя неземна :) Но хубавото е, че не са необходими чак огромни инвестиции, тя колата си е доста читава. Имаше леееека дупчица на коша и я пецнахме с ламаринка (+грунд), минахме под акомулатора с грунд, сложих топката, а тия дни ще снимам и това което беше отвътре, а това което мисля да стане. По-натам и джанти, и разни свистящи неща се надявам да има :mhihi: Но благодаря ви за пожеланиеята, живот и здраве какво се казва. Карам изключително внимателно, защото много ме е жал :uups: Вози перфектно колицата, но с Голфа беше лесно - газ и да не ти пука, а сега вече не е така. Тръпна някой да не я драсне. Иначе имаше 10-тина обратни завой и гаааааззз мале като тръгне да занася не мога да я овладея, днес щях да взема бордюра :lol: Наистина съм начинаещ и е доста трудно на практика, по форумите е супер лесно. Ама сега моята Е30-ка хич не ми се мъчи, както вие мъчите вашите. Много е интересно човек да се сблъска с тези неща от живота. На тоя етап слушам HAMMERFALL и се кефя яко:) Метал е правилната музика за тези коли.
BMW only!

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 27 Мар 2006, 19:31

Честито колега :!: Аз се радвах по-същия начин на 1та ми Е-30,със здраве да си я караш :!:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Предишна

Назад към Извън Темата