Някой да е поръчвал от този сайт?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Някой да е поръчвал от този сайт?
Escape написа:Ролекс ще си взема веднага след яхтата..... дотогава ще е.... ами леко смешно![]()
цените на Ролекс започват от 2000 евро, което съвсем не означава, че трябва да имаш яхта за да притежаваш Ролекс. Стига сте говорили глупости, съвсем не е толкова трудно, човек да си купи тоя прословут Ролекс. Има реплики (ментета) на Патек Филип да кажем, който струват повече от Ролекса. А да сравняваш качествена реплика с Тисот е леко казано несериозно.
По тъпа логика от това, че за да имаш Ролекс трябва и яхта да имаш не съм чувал. какъв е проблема, ако например бачкаш някаква средна работа да кажем 1500/2000лв на месец, караш Пежо 308 на лизинг и си купиш един Ролекс за 4к лв ?
П.С. Виждал съм на летището в Лондон, Ролекс за 1650 паунда, което е по-малко и от 4к лв.
П.С. Вижте в гугъл една дубайска реплика на Патек 5002R, за $80 000 се продава. Нека не е като оригинала... Така че от менте до менте разликата е огромна!
Айде и със здраве

520i написа:ако например бачкаш някаква средна работа да кажем 1500/2000лв на месец, караш Пежо 308 на лизинг и си купиш един Ролекс за 4к лв ?
Пежо 308 на лизинг и Ролекс

в белите страни часовниците от определена марка означават престиж и сульовците от работническата класа с пежа на лизинг не носят ролекси
ми тъй като не си разбрал изобщо какво имам напредвид, няма какво да ти обяснявам повече....
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
гащи няма, цървули иска - твойта работа...
Ти ако имаше статус, досега да си беше купил Ролекса за 4к.
И аз си харесвам 1 радо, ма той по-скъп от колата ми, така че айде нема нужда.
Ти ако имаше статус, досега да си беше купил Ролекса за 4к.
И аз си харесвам 1 радо, ма той по-скъп от колата ми, така че айде нема нужда.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Escape написа:Пежо 308 на лизинг и Ролекс![]()
![]()
в белите страни часовниците от определена марка означават престиж и сульовците от работническата класа с пежа на лизинг не носят ролекси
Да, за скъпите марки си прав, но за Ролекса си много в грешка. Точно в белите държави Ролекса не е нещо кой знае какво и човек с нормална работа и средна заплата може да си го позволи. Точно в Щатите всеки негър с "бяла работа" (може и да не е) първото нещо, което си купува е Ролекс. След като произвеждат 705к бройки на година, едва ли е чак толкова престижно, както вие го изкарвате тук. Явно бъркате марки като Breguet,Chopard,Patek Philippe,Vacheron Constantin и т.н. с Ролекс
Иначе аз нямам ни Ролекс, ни Пежо на лизинг какво ме плюете не знам. Пък и да имах пак няма да знам защо ме плюете. Просто попитах дали някой е ползвал този сайт и дали ви вдъхва доверие. Пък какво ще купувам или дали въобще нещо ще купувам си е абсолютно моя работа.
За пореден път се убеждавам, че този форум от най-готиния в бг се превърна в нещо ужасно. Сигурно и за това повечето от старите членове спряха да пишат. От две страници, само 2-3 мнения по въпроса ми, 2-3 не по въпроса, но с готино чувство за хумор, което е супер и останалите само серът... Хейтъри..., дришльовци...

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2