Препоръчайте здрав телефон...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Препоръчайте здрав телефон...

Мнение от xpl0d » 24 Авг 2011, 19:36

Hito написа:Ползвам Nokia C5 за служебен! На ден със сигурност не падам под час и половина -два разговори (входящи и изходящи),като по цял ден е вързан и за блутут слушалка :idea:
Зареждам го 2 до 3 пъти в седмицата, а на всичкото от горе е и със симбиан ,но няма WI-FI :(

Именно ей тва 3 пъти зареждане в седмицата гледаме да избегнем та тва С5 не е много подходящо.

PIONEER написа:Ми то и в гугъл да потърсиш не е трудно ама е по-лесно във форума на готово.

Само дето в гугъл не са два, а два милиарда реда. А ако верно беше прочел хубаво първия ми пост щеше да видиш, че съм търсил достатъчно.
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 24 Авг 2011, 20:22

xpl0d написа:
Hito написа:Ползвам Nokia C5 за служебен! На ден със сигурност не падам под час и половина -два разговори (входящи и изходящи),като по цял ден е вързан и за блутут слушалка :idea:
Зареждам го 2 до 3 пъти в седмицата, а на всичкото от горе е и със симбиан ,но няма WI-FI :(

Именно ей тва 3 пъти зареждане в седмицата гледаме да избегнем та тва С5 не е много подходящо.

Виж хубаво по-колко време съм написал че се говори на ден :idea:
Брояча не знам вече колко пъти му го превъртях :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Авг 2011, 20:40

Hito написа:...Брояча не знам вече колко пъти му го превъртях :mhihi:

Разбирам те, че говориш доста, ама не прекалявай, че някой ще ти се върже- на Нокия със Симбиан и цял живот да говориш нонстоп (буквално) просто НЕ можеш да превъртиш брояча... доколкото помня брояча му е във вид 000000часа:00минути - сети се кога ще навъртиш 1 милион часа разговори :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 24 Авг 2011, 21:12

ms написа:
Hito написа:...Брояча не знам вече колко пъти му го превъртях :mhihi:

Разбирам те, че говориш доста, ама не прекалявай, че някой ще ти се върже- на Нокия със Симбиан и цял живот да говориш нонстоп (буквално) просто НЕ можеш да превъртиш брояча... доколкото помня брояча му е във вид 000000часа:00минути - сети се кога ще навъртиш 1 милион часа разговори :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бате караш ме ся да се занимавам с глупости.....
Те на ......гледай и смятай времената :winky: (сори за снимката)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Авг 2011, 21:32

Моят служебен също е C5 и го зареждам веднъж седмично!Тънък, лекичък, не се усеща дори в джобовете на дънките.
Само трябва да се пита при покупката, дали е с новия софтуер, че иначе показва само 2.00 ч. и други бъгове! :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 24 Авг 2011, 21:34

titto написа:

Моят служебен също е C5 и го зареждам веднъж седмично!
Само трябва да се пита при покупката, дали е с новия софтуер, че иначе показва само 2.00 ч. и други бъгове! :D

Ммммммм ДА
Това забравих да го спомена :oops:

Аватар

Мнение от ms » 24 Авг 2011, 21:37

е софта се сменя лесно, не е болка за умиране...
Изображение
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 24 Авг 2011, 22:05

Изображение
LG GX300,2 карти(едновременно работещи) ,батерия издържаща седмица на доволно много разговори и по 2-те карти.Иначе нищо особенно,съвсем обикновен телефон,без андроид но с желязна батерия.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Авг 2011, 23:06

CONAN написа:Изображение
LG GX300,2 карти(едновременно работещи) ,батерия издържаща седмица на доволно много разговори и по 2-те карти.Иначе нищо особенно,съвсем обикновен телефон,без андроид но с желязна батерия.

Да, готин телефон, ама 300лв...без ОС....само за едната батерия....
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 24 Авг 2011, 23:22

Аааа, и две сим карти- не само батерия... трябва да си луд да изтърсиш 300лв. за няк'ва грозна пръчка :kuku:
Изображение
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 25 Авг 2011, 7:14

229 лева е в технополис.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 25 Авг 2011, 9:03

Vra4anin написа:Кажи речи всяка една бюджетна/без екстри Нокиа ти върши работа, пример: 1208/1209, 1616 (този последния има и FM радио :) и е с по-голям дисплей, спрямо другите два)...

Имам и 12-ка имам и 16-ка, като 1-я е с основната ми карта, втория с глобулската и смоло мога да кажа че 12-та държи повече ;)
Да не говорим че като писне че му е умряла батерията сутринта, цял ден говоря и чак към 4-5 след обяд вече издъхва.
Адски здрав телефон, изпитъл съм го как ли не и все още работи безотказно.
Много удобен за работа с бърза навигация в менютата опростено меню, задоволителни функций за телефония и съобщения.
Минусите са му че с времето клавиатурата му се издува и протрива доста лесно по ръбчетата. И не е за невротици щото накрая му залепих задното капаче с канеколит че почна само да пада :oops:
16-та... малко по-неудобна клавиатура, въпреки по-големите копчета, деяни малко по-малко при повече разговори от 12-та иначе в стендбай режим са 1:1.
За здравина тепърва предстои да го тествам :D

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 25 Авг 2011, 9:09

xpl0d написа:
badsharki написа:Миналата седмица ми дадоха нов служебен апарат, ето този --> http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... sung-e1081. Искам да ти кажа, че от четвъртък миналата седмица до сега е все още на фабричния си заряд (3 чертички от 5), като не е да не съм говорил с него. Направо ме учуди тоя самсунг, като знам, че по принцип самсунгите не се славят с енергоспестяващите си възможности. Екстрите му са - бутони със зелена и червена слушалка, телефонна книга и смс-и :mhihi: ... но на мен повече и не ми трябва ... :) Личния ми е Нокиа 1616 (пак със същите екстри като самсунга :)) и кара по седмица с по 3-4 часа разговори през тази седмица.

1616-ката ми хареса и на мене, един авер също го похвали за служебен и от миналия петък досега 1 чертичка не е паднал вика :shock:

Имам1616,и на мен в първия момент ми хареса,но ако знаеш как гадно се чува :confused: ,не можеш да резбереш какво ти говорят,не ти го препоръчвам!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Авг 2011, 9:58

Hito, човека има в предвид вечния брояч, не се прай на лисица :)
Сметни го хххххх часа колко време говорене е.
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 25 Авг 2011, 12:08

Която и Нокия да вземеш, от тези с фенерите тип "ало-чао" държат много като батерия и на бой. Аз последните няколко години все на такива бръмча. На ден ги изпускам по около 15 пъти, мокрил съм ги и каквото още се сетиш. Така че който и да вземеш все ще покрива тези критерии. ;)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата