Войнишка плочка от сребро ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Re: Войнишка плочка от сребро ?!

Мнение от Kambe » 23 Авг 2011, 14:28

kOnPuBkA написа:те и полицаите имат такива, не само военните..

vld написа:И аз съм ходил колега па дори не съм чул някъде из България да има подобно нещо.
Ма то с тия американски простотии какво ли да очаква човек :kuku:
Незнам как не ви се повдига вече от чуждици...

А иначе американците тия "простотии", доста често са единственото по което ги разпознават...
Така, че за военните са си напълно задължителни според мен.

точн така ! на мен не ми беше ясно, защо ми е това при положение, че си имам лична карта и командира най-накратко ми обясни с думите "утре като идем да ви учим да хвърляте гранати, ако я изтървеш като махнеш шплента, да знаем кого да отпишем" :conf: хаха
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 23 Авг 2011, 16:04

Мога да съдействам на всеки, който иска да си направи нещо лично и уникално от сребро или злато. При интерес ще намеря контактите на майсторите бижутери с които съм работил, без прекупвачи, директно контактите на майсторите.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 24 Авг 2011, 16:27

Don_Emilio написа:колега, скрий си егн-то от снимката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Как се губи цял празник с това ЕГН. Да се чудиш 8 декември или рожден ден да празнуваш... :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Авг 2011, 16:53

XaMaB написа:
Don_Emilio написа:колега, скрий си егн-то от снимката :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Как се губи цял празник с това ЕГН. Да се чудиш 8 декември или рожден ден да празнуваш... :mhihi:

какво да празнува,момчето е с прекъснати здравноосигурителни права

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 28 Авг 2011, 13:26

Абе, хора, как така си развявате личните данни нагоре-надолу?!?!? Грешката и той :clap:

Иначе тези медальони ги пуснаха по времето на големите реформи и съкращения в армията пролетта на 2003, министър беше Свинаров. По-добрият ми спомен беше, че качиха войнишкия порцион от 3 на 4 кинта на ден :mhihi: .

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 28 Авг 2011, 15:06

Е.Димитров написа:
XaMaB написа:

:lol: :lol: :lol: хаха , ето 1 който веднага се възползва от личните данни на човека , а пък аз сега ако го знаех и от кой град е мога да разбера има ли задължения към общината :ok:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 28 Авг 2011, 15:12

Gqbriel написа:В Военно Морската Академия - Варна , ги дават на всеки,или поне на военните,че нали има и цивилни там :mhihi:

Цивилните нямаме :lol: за военните не съм сигурен,един авер ми каза,че те си ги правели.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 28 Авг 2011, 16:13

svilgg написа:
Е.Димитров написа:
XaMaB написа:

:lol: :lol: :lol: хаха , ето 1 който веднага се възползва от личните данни на човека , а пък аз сега ако го знаех и от кой град е мога да разбера има ли задължения към общината :ok:

по-добре недей , че ш се оплашиш :ok:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
Детайли за колата: Истинската 328ца

Мнение от kokali praa vsiakvi » 28 Авг 2011, 16:28

Kambe написа:
kOnPuBkA написа:те и полицаите имат такива, не само военните..

vld написа:И аз съм ходил колега па дори не съм чул някъде из България да има подобно нещо.
Ма то с тия американски простотии какво ли да очаква човек :kuku:
Незнам как не ви се повдига вече от чуждици...

А иначе американците тия "простотии", доста често са единственото по което ги разпознават...
Така, че за военните са си напълно задължителни според мен.

точн така ! на мен не ми беше ясно, защо ми е това при положение, че си имам лична карта и командира най-накратко ми обясни с думите "утре като идем да ви учим да хвърляте гранати, ако я изтървеш като махнеш шплента, да знаем кого да отпишем" :conf: хаха

Тогава да пишат и телефона на родителите , че да знаят на кой да се обадят да прибере трупа ! :mhihi:
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 29 Авг 2011, 12:45

svilgg написа: :lol: :lol: :lol: хаха , ето 1 който веднага се възползва от личните данни на човека , а пък аз сега ако го знаех и от кой град е мога да разбера има ли задължения към общината :ok:

Е то от ЕГН-то си излиза и общината. Сега вече до град/село не е съвсем точно, но върши работа
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Предишна

Назад към Извън Темата