въпрос за лазерно рязане ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: въпрос за лазерно рязане ?
Пичове ... не знам кое колко е рядко и какъв ми е опита с ламарините ,но от 6 години това ми е работата . Оператор съм на cnc машина за плазмено рязане. Предполагам и двамата сте на ясно какво реже тая машина и колко вагона ламарина са ми минали през ръцете за това време. Та ... предпочитам да вярвам на шублера си ,отколкото на мнения във форума ,че ламарина 9мм няма
Поръчкова,непоръчкова в Бг я има и който иска да я ползва по дадена причина ,намира начин . И тъй като има скалдове за метали ,където продават и изрезки (парчета ламарина "на кило" ),потърсиш ли нещо "екзотично" винаги ще се намери ... Рязал съм такова животно тук в България ,та недейте толкова убедително да казвате ,че не съществува 

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Чакай че се отклоняваме от темата,но се запалих,нз колега на теб явно само един вагон ти е минал през ръцете,а аз работя точно в склад за метали от 7 години,вносител сме и не по 1,а по два вагона СЕДМИЧНО ми минават през ръцете,та смея да твърдя че съм по-запознат,а точно факта че толкова време си намирал 9-ка и то точно на изрезки говори че или въпросния склад е имал заявка за такава и ти и може би още някой само ги търсите или което е по-вероятно,просто си попадал на 10ка която е в минус.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Темата ,яко се разводни въпреки ,че е на 2 и кусур години ...
Та да се върнем на спора.. Аз ламарина не търся и не съм търсач на екзотики! На мен работата ми е да режа каквото донесе клиента ... или фирмата ,която ми е работодател . За теб може да е и 8-ца в плюс , за този който я е купил и за мен е 9мм било то лист, от рулон или изрезка. И сега ще ти обясня защо някой понякога търси нестандартна ламарина . Заради теглото на даден детйл ,като в същото време разчита на определена якост ... това вече са подробности извън темата .. И да се върнем на същественото ... Вместо да попитате човека (въпреки ,че е писал преди 2 години) дали е сигурен в дебелината на материала,по-лесно е да се каже ,че такъв материал не съществува
Е да ,ама съществува и пича е ходил в някой склад примерно или пункт за скраб ,купил си е едно парче ламарина 9мм,което е преценил ,че му върши работа без да знае каква "рядка ценност" е придобил и си задава конкретен въпрос . От там нататъка всички спорове по съществуването на ламарината с тази дебелина са излишни ,включително и мойте 
Та да се върнем на спора.. Аз ламарина не търся и не съм търсач на екзотики! На мен работата ми е да режа каквото донесе клиента ... или фирмата ,която ми е работодател . За теб може да е и 8-ца в плюс , за този който я е купил и за мен е 9мм било то лист, от рулон или изрезка. И сега ще ти обясня защо някой понякога търси нестандартна ламарина . Заради теглото на даден детйл ,като в същото време разчита на определена якост ... това вече са подробности извън темата .. И да се върнем на същественото ... Вместо да попитате човека (въпреки ,че е писал преди 2 години) дали е сигурен в дебелината на материала,по-лесно е да се каже ,че такъв материал не съществува

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2