BMV 325 2,5 114 PH
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: BMV 325 2,5 114 PH
Alien написа:kemakozeE36 написа:steeN написа:за съжаление и двете са пълни пръчки. единственото, което може да се каже е, че Е36 е по-съвременната кола.
Само дето Е36 и 124 нямат ама нито една допирна точка
Е как да нямат?!
Четири кръгли гуми, волан, двигател с вътрешно горене...
Цяла тема, като започнем от заглавието е абсурдна, но админите държат да я запазят чиста.
Някой иска да си купи кола, до тук добре.
Но не е наясно, каква кола иска. Ясно е само, че трябва да е от премиум марка и на заден мост.
Не е написал за какво ще я използва, колко километра ще върти на година, с какъв бюджет разполага и какво все пак очаква от тая кола.
Но търси съвет! Влиза в църквата и пита кой бог да избере.
Несериозно е някак си...
Аха, значи е все едно дали ще караш опел или бмв

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Разкажи ми повече за изпълнението на Опела, как се държи като поведение? Те ремонтите не са важни, все пак е нова 15годишна кола.
Иначе аз БМВ си имам и ми предлагат бартер. От двигатели не отбирам и ми е все тая дали ще е бензин или дизел.
В Опела ме грабна самоолекотяващото се купе и красиво надигнатата боя по веждите на калниците.
Иначе аз БМВ си имам и ми предлагат бартер. От двигатели не отбирам и ми е все тая дали ще е бензин или дизел.
В Опела ме грабна самоолекотяващото се купе и красиво надигнатата боя по веждите на калниците.

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Тази тема трябва да бъде заключена че пак се почна с простотиите.
Към автора : както ти написах и в първия си пост,влез в форума на е36 /или ползвай търсачката/ има мноооого писано по този въпрос 325 TDS ,а моето мнение че е много здрав и приятен за каране мотор с добро съотношение разход/въвреш ,но задължително трябва да е стопанисван перфектно от предишния собственик защото ако го вземеш в лошо състояние ще те заболи главата да си трошиш нервите и парите.
Към автора : както ти написах и в първия си пост,влез в форума на е36 /или ползвай търсачката/ има мноооого писано по този въпрос 325 TDS ,а моето мнение че е много здрав и приятен за каране мотор с добро съотношение разход/въвреш ,но задължително трябва да е стопанисван перфектно от предишния собственик защото ако го вземеш в лошо състояние ще те заболи главата да си трошиш нервите и парите.

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Alien написа:Разкажи ми повече за изпълнението на Опела, как се държи като поведение? Те ремонтите не са важни, все пак е нова 15годишна кола.
И аз па си имам бмв и не ми предлагат бартер и за нищо на света опел няма да ме впечатли с нещо

Специални благодарности на колегата BMWgiunter а на другите колеги, които взеха доста несериозно отношение, много безаварийни километри.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2