BMV 325 2,5 114 PH

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Re: BMV 325 2,5 114 PH

Мнение от kemakozeE36 » 04 Сеп 2011, 15:49

Alien написа:
kemakozeE36 написа:
steeN написа:за съжаление и двете са пълни пръчки. единственото, което може да се каже е, че Е36 е по-съвременната кола.

Само дето Е36 и 124 нямат ама нито една допирна точка

Е как да нямат?!
Четири кръгли гуми, волан, двигател с вътрешно горене...

Цяла тема, като започнем от заглавието е абсурдна, но админите държат да я запазят чиста.

Някой иска да си купи кола, до тук добре.
Но не е наясно, каква кола иска. Ясно е само, че трябва да е от премиум марка и на заден мост.
Не е написал за какво ще я използва, колко километра ще върти на година, с какъв бюджет разполага и какво все пак очаква от тая кола.
Но търси съвет! Влиза в църквата и пита кой бог да избере.
Несериозно е някак си...

Аха, значи е все едно дали ще караш опел или бмв :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 05 Сеп 2011, 1:47

Разкажи ми повече за изпълнението на Опела, как се държи като поведение? Те ремонтите не са важни, все пак е нова 15годишна кола.

Иначе аз БМВ си имам и ми предлагат бартер. От двигатели не отбирам и ми е все тая дали ще е бензин или дизел.
В Опела ме грабна самоолекотяващото се купе и красиво надигнатата боя по веждите на калниците. :bowdown:
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 05 Сеп 2011, 9:06

Тази тема трябва да бъде заключена че пак се почна с простотиите.
Към автора : както ти написах и в първия си пост,влез в форума на е36 /или ползвай търсачката/ има мноооого писано по този въпрос 325 TDS ,а моето мнение че е много здрав и приятен за каране мотор с добро съотношение разход/въвреш ,но задължително трябва да е стопанисван перфектно от предишния собственик защото ако го вземеш в лошо състояние ще те заболи главата да си трошиш нервите и парите.
Изображение Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 05 Сеп 2011, 10:13

Alien написа:Разкажи ми повече за изпълнението на Опела, как се държи като поведение? Те ремонтите не са важни, все пак е нова 15годишна кола.

Иначе аз БМВ си имам и ми предлагат бартер. От двигатели не отбирам и ми е все тая дали ще е бензин или дизел.
В Опела ме грабна самоолекотяващото се купе и красиво надигнатата боя по веждите на калниците. :bowdown:

И аз па си имам бмв и не ми предлагат бартер и за нищо на света опел няма да ме впечатли с нещо :mhihi:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от steisi » 05 Сеп 2011, 17:42

Специални благодарности на колегата BMWgiunter а на другите колеги, които взеха доста несериозно отношение, много безаварийни километри.

Предишна

Назад към Извън Темата