Въпрос за акт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530d xDrive

Въпрос за акт

Мнение от M3-CSL » 05 Сеп 2011, 20:09

Здравейте, колеги, въпроса ми е следния. До колкото знам срока за смяна на номерата на закупена кола, карана в България е 2 седмици, но аз го пресрочих (колата е прехвърлена на мое име вече). Та въпроса е колко е акта в този случай и взимат ли се точки. И ако ми напишат акт, могат ли преди да излезе наказателното постановление да ми напишат втори за същото нещо (тоест да си бръмча така със старите номера през това време спокойно :mhihi: )?
Благодаря предварително :D

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Въпрос за акт

Мнение от ms » 05 Сеп 2011, 20:36

M3-CSL написа:Здравейте, колеги, въпроса ми е следния. До колкото знам срока за смяна на номерата на закупена кола, карана в България е 2 седмици, но аз го пресрочих (колата е прехвърлена на мое име вече). Та въпроса е колко е акта в този случай и взимат ли се точки. И ако ми напишат акт, могат ли преди да излезе наказателното постановление да ми напишат втори за същото нещо (тоест да си бръмча така със старите номера през това време спокойно :mhihi: )?
Благодаря предварително :D

Не схванах нещо- какъв акт и точки :?: Куките като те спрат отде ще знаят, че си купил колата, а не си сменил табелите- ти да не им показваш и договора :?: Даваш им само талона на колата и това е- те няма как да ти пишат акт за такива неща... Е, сигурно могат ама ако знаят, че си нарушил нещо си... Стига колата да не се издирва за нещо на никой не му пука кой какво кара- щом документите са в теб всичко е наред...
Вече като отидеш на каналите в КАТ да сменяш табелите ще отнесеш някакъв акт, че си изтървал сроковете (който няма нищо общо с точките в книжката ти), но колко пари е идея нямам...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 05 Сеп 2011, 22:27

отидох на 2 месец и където си подаваш документите за регистрация там ти казват колко е глобата. била между 20-50лв . на мен ми вземаха 20лв
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 05 Сеп 2011, 22:45

Акта е 20-50лв и не ти бърка точките.Ще ти го пишат чак като отидеш сам в КАТ да си я прехвърляш.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 06 Сеп 2011, 9:29

Също така като отидеш в общината, ако минат 2 месеца след придобиването ще ти набият и там глоба ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Сеп 2011, 9:35

50 лв е там глобата споко (:

Назад към Извън Темата