Готин път за каране :))
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Готин път за каране :))
eMotion написа:Преди няколко години карах по пътя гр. Батак - гр. Доспат и мога да кажа, че не съм карал по по-живописен път от този в България. Надявам се настилката да е в добро състояние.
преди три месеца минавах по тоя маршрут и настилката на места е отчайваща...
явно пътя не се поддържа въобще

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Oсвен якия път след Железница ... който е перфектен за каране. Друг много много приятен е както казаха някои колеги - Подбалканския ! е не бях минавал от години, асфалта в 95% е чудесен, гладък и с много сцепление. Изпреварванията са страшно лесни поради перфектната видимост и адски дълги прави.
Просто се размазах от кеф на връщане от Калофер оня ден ... дори има и "планински проход" със приятни завои и чисто нов асфалт - лошото е че там нямаше маркировка и сянката на някои завои залъгва, може да излезете в банкета ако се унесете
Просто се размазах от кеф на връщане от Калофер оня ден ... дори има и "планински проход" със приятни завои и чисто нов асфалт - лошото е че там нямаше маркировка и сянката на някои завои залъгва, може да излезете в банкета ако се унесете

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
deyan-enchev написа:Oсвен якия път след Железница ... който е перфектен за каране. Друг много много приятен е както казаха някои колеги - Подбалканския ! е не бях минавал от години, асфалта в 95% е чудесен, гладък и с много сцепление. Изпреварванията са страшно лесни поради перфектната видимост и адски дълги прави.

Вчера се върнах от Бургас по Подбалканския, пътя е перфектен.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
монтана - лом. като изключим 2-3 села, пътя и движението са екстра.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
zazomazo написа:eMotion написа:Преди няколко години карах по пътя гр. Батак - гр. Доспат и мога да кажа, че не съм карал по по-живописен път от този в България. Надявам се настилката да е в добро състояние.
преди три месеца минавах по тоя маршрут и настилката на места е отчайваща...
явно пътя не се поддържа въобще
Всички дупки в София, събрани заедно, са по-малко отколкото в този участък

А за старото трасе на рали "Златни пясъци". Мисля, че ако човек има свободно време си струва да го обиколи.
http://history.rally-club.bg/storage/v/ ... _.BMP.html
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
vicho написа:15 километра от Враца до вр. Околчица почти без насрещно движение

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Hades_ написа:А за старото трасе на рали "Златни пясъци". Мисля, че ако човек има свободно време си струва да го обиколи.
Като става въпрос за рали "Златни" се сещам за Аладжа манастир

Иначе много ми харесват и завоите от Обзор до Сл.Бряг, прохода Котел-Омуртаг и вече споменатия Троян–Кърнаре

ПП
Някой да знае как е пътя Сливен–Ичера, че за него съм чувал страшни легенди от бивши ралиджии?
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3