Застраховка в УК
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Застраховка в УК
системата на колегата е, че няма да удря други коли и няма да го хванат 

No bling at the Ring
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Само не разбрахте, че моите намерения са не да шмекерувам.
Както и да е сега по темата.
Спрях се на YesInsurance които ми връщат депозита когато и да прекратя застраховката, като ако я прекратя в 14 дневен срок, според дните ще ми върнат и сериозна част от сумата.
Нямам достатъчно години за short-term както някой предложиха по-горе и затова е невъзможно.
Отделно няма как да прекратиш застраховка и полицата да си ти е в теб, много недосмислици се изписаха и по този въпрос.
Благодаря на всички помогнали ми!
Темата е за ключ!
Както и да е сега по темата.
Спрях се на YesInsurance които ми връщат депозита когато и да прекратя застраховката, като ако я прекратя в 14 дневен срок, според дните ще ми върнат и сериозна част от сумата.
Нямам достатъчно години за short-term както някой предложиха по-горе и затова е невъзможно.
Отделно няма как да прекратиш застраховка и полицата да си ти е в теб, много недосмислици се изписаха и по този въпрос.
Благодаря на всички помогнали ми!
Темата е за ключ!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Айде бе .... нямало как да остане в тебе полицата ? Що си говориш глупости , колко канселирани застраховки , колко полици са минали през мене и до сега не съм им връщал нищо и то не щото ми трябват много ми щото ме мързи да занимавам . Кво ще дойдат да ми ги вземат ли ?
Тва дето имаш намерение да го правиш не е ли шмекеруване ? Нямаш годинки да караш БМВ с евтина застраховка , дай да го застаховаме се повозим няколко дена на аванта и да си вземем депозита обратно .... Като имаш желание , няма лошо . Успех
Тва дето имаш намерение да го правиш не е ли шмекеруване ? Нямаш годинки да караш БМВ с евтина застраховка , дай да го застаховаме се повозим няколко дена на аванта и да си вземем депозита обратно .... Като имаш желание , няма лошо . Успех

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
vvaskoo написа:Айде бе .... нямало как да остане в тебе полицата ? Що си говориш глупости , колко канселирани застраховки , колко полици са минали през мене и до сега не съм им връщал нищо и то не щото ми трябват много ми щото ме мързи да занимавам . Кво ще дойдат да ми ги вземат ли ?
Кой си ти, че да ми държиш сметка колко годинки имам?И как ще е шмекеруване и аванта като си плащам?
По закон за да си прекратиш застраховката трябва да си изпратиш полицата в компанията или на агента и с писмо или по телефона да си я прекратиш.Шмекеруване е твойто "мързи ме да се занимавам", че не взимаш полиците на тези които си прекратяват застраховката и понеже се имаш за тарикат, а всъщност си балък, защото тарикатите са тези които си карат с изтекли полици.
Моля за ключ!
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
Я се успокой бе баровец ... карай си там си там 318ката , слушай си чалгичката , пращай си полиците на измислените си агенти и свиркай .Ко имаш претенций гледам си някаде из ук пиши ми на лично мое ти уредим тур из лнд в 8цата отзад някаде .... из багажника .

е 6то па 6те го вози6 в 8цата 6тот е по ефтина от е46цата ли или 6тото има по голям багажник .......
много бия4и цццццццц
ина4е в 4ужбинско ги гледам ми6ки най май от най стра6ните
много бия4и цццццццц

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
00Cool написа:е 6то па 6те го вози6 в 8цата 6тот е по ефтина от е46цата ли или 6тото има по голям багажник .......
много бия4и цццццццц
щото вози по меко

ма ти май нещо си прекалил с анаболите батка?кат имаш 1500 поста да не ти е мноо голяма пишката... май не схващаш че се базикам

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2