пиянски спорове..
Модератор: Общи модератори
Re: пиянски спорове..
еййй, все едно съм в час по български, в бързината съм изял само три буквички 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
И за да сме съвсем акуратни в това, което написа: жените също имат тестостерон 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Мишел написа:И за да сме съвсем акуратни в това, което написа: жените също имат тестостерон
![]()
Особено тия с мустаци

_65536_kb_sec_ написа:Мишел написа:И за да сме съвсем акуратни в това, което написа: жените също имат тестостерон
![]()
Особено тия с мустаци![]()
![]()
![]()
Абсолтно всички, мой човек (бъзвам acer-чето само), но да не разводняваме темата повече, че ако трябва да разсъждаваме пък тестостерона ли прави мъжа мъж- ще стане страшно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
както и мъжете имат естроген(особено тия с мазните цици ) 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
3
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
на един приятел му правиха операция на гърдите, имаше едновременно плочки и женски гърди.. и в двата пола ги има и 2-та хормона, но ако не са в норма виждаш страшни девойки с повече косми от мъж
мисълта ми беше, когато мъжете ходим по други, не сме като жените, не го правим щото вече ви е омръзнал, не носи достатъчно пари, не му е достатъчно голям или просто сте спрели да го обичате, а щото така сме създадени, можем да спим с много жени, но само на една да правим подараци от м-кар (да ни е на сърце)

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд