Шалке - Левски 1:1
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Шалке - Левски 1:1
Искам да кажа само едно:
Нашите са голям отбор и го доказаха пред 50 000 на Arena of Shalke, в центъра на Европа.
Нека благодарим на сините момчета за прекрасната футболна пролет!
Нашите са голям отбор и го доказаха пред 50 000 на Arena of Shalke, в центъра на Европа.
Нека благодарим на сините момчета за прекрасната футболна пролет!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Много добре играха Левски доволен съм от играта им браво.
Нищо че няма да продължиме напред, другата година ще играеме в Шампионска лига, така че дупе да им е яко на "европейците".

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 07 Апр 2006, 12:45, променена общо 1 път

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
който викаше "какво щеше да стане ако бяха 11 на 11 в софия, пак щяха да паднат" нека сега каже какво мисли по въпроса, нашите играха страхотно и показаха че имат дух и желание, представиха се отлично, браво!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ми чорбарче ко да го прайш 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Иво написа:И аз съм доволен. Гола беше адски красив! Ама изгонете тоя Букарев бееее
Ние не ги гониме, а ги праиме футболисти..
..пфуу типично ********* мислене една грешка и "Вън".. затфа сте на тоя хал..
- Иво
- шПерко
-
Нямам предвид тази грешка да ви е*а я заядливите гадове. Нещо агресивно да вияхте в мнението ми, че скачате? Букарев винаги е бил некадърник и леке. И след като напусне Левски след време, в което съм сигурен ще видим къде ще играе. Може би в Родопа или някой петодивизионен отбор в Турция.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
!!Asen_X написа:SlipKnoT написа:По добре в Родопа отколкото в чорбаспор..
Чочо, защо все намесваш ЦСКА-а дори в тема, която грам няма нищо общо с този отбор. Трябва ли всяка футболна тема да се проваля по този начин![]()
Като се изкзват "компетентни" мнения за наши футболисти от фенове на четирибуквието ще споменавам каквото искам..
- SlipKnoT
- devildriver
-
road666 написа:SlipKnoT написа:По добре в Родопа отколкото в чорбаспор..
Ей не забравяйте кой смаза Левски на стадиона в Смолян преди години![]()
![]()
Точно затова го казах.. може и в Беласица или Локо Пловдив, ако искаш..

- Иво
- шПерко
-
Аре да си ги говориме тия работи на живо вместо да пълниме форума с глупости. И не ми цензурирай некви думи със звездички, които вашето стадо разкодират. Евтини номера въртите, като свирките на Наско. Нервирате ме. Обещах си в тоя форум да не псувам повече за отбори ама вие срам немате. Правя ви евала с едно съвсем коректно мнение и пак недоволни... Споделям, че мача ми хареса и споделям мнение оно рогатото пак напред с рогата. Мирясяйте. Ако треа специално ще дойда на ЕКО да си ги говориме тия буламачи ама тоя под-форум повече никога няма да толерира футболни теми! Освен ако не се развиват само в градивна посока! Няма да я заключвам да не кажете, че съм ви хванал за рогата и не можете да напишете отговор. Затова ме псувайте колкото искате тук и да приключваме с форумните изяви. Всичко друго ще си го говориме фейс ту фейс на биричка. Докато съм модератор на този форум всяка тема в тема на Левски, в която е споменат ЦСКА или тема за ЦСКА, в която е споменат Левски ще бъде заключвана! Или само провокативните мнения! Онзи ден на едно кръстовище ме напсува един циганин. Казах му, псувай ме колкото си искаш, но си оставаш един циганин. Очаквам отговори
Ако искате да ви дам телефон или icq да не препълваме форума!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Докато съм модератор на този форум, повече такива теми за българските отбори няма да има.
П.П. Фен съм на Левски, и то заклет - цялото ми семейство е от Левски от поколения насам - е съжалявам, че такива като някои от тези, които пишат в такива теми, са техни фенове също! Отново - повече тема за Българските отбори тук няма да съществува.
Ако някой има нещо напротив - нека ми пусне ЛС или се обърне към някой от администраторите на форума.
П.П. Фен съм на Левски, и то заклет - цялото ми семейство е от Левски от поколения насам - е съжалявам, че такива като някои от тези, които пишат в такива теми, са техни фенове също! Отново - повече тема за Българските отбори тук няма да съществува.
Ако някой има нещо напротив - нека ми пусне ЛС или се обърне към някой от администраторите на форума.
MORE BEER!
15 мнения
• Страница 1 от 1