Дайте съвет какъв телефон да си взема.
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
evans написа:задръж малко ,за да влезнем в ЕС,и ще ти дадат безплатно,какъвто модел искаш.Даже ми казаха ,че след 1 януари 2007 ,ако отидеш в камор ауто ,и си купиш новата седмица ,ти дават последен модел нокиа и едно кафе те черпят,еееееееееее това не е ли яко![]()
и отвънка ще те чака една манекенка която върви в комплект със седмицата

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Бате, въпреки че съм фен на Нокия ти препоръчвам за нов телефон К700и в момента струва точно 300лв. със сим карта Глобул 30+ в пакета има блутут хендсфрии и стерео слушалки.За момента тва е добрата оферта !
Поне за Мен .

Поне за Мен .

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Bavarishe написа:Frenz0 написа:Що не отделиш още 100 лева и не земеш царя на телефоните 6630 ам ?
Колеги отгоре не се обиждайте ама от телефони не разбирате
верно ли неразбирам а?
сигурно за тфа имам царя на телефоните
ти не го използваш пълноценно, така че не те броиме

ТО тва е якото на Смартфоните,че с тях вискчо праиш какви ли програми няма,филми гледаш,абе буквално всичко можеш да правиш с тях.Така се зарибих,че сега чакам да паднат цените още и да си купя и една Motorola mpx220,която е с уиндоус и да си имам и симбиан,и уиндоус

Tux0 Ca !

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми в МТел има за 450кинта 6230И
Ма тва сигур ша ти е много, така че има един Панасоник с капаче, дето е с 1.3 камера, с 16 милиона цвята дисплей, с МП3, няма слот за карта ама има вградена към 50мб май
Та тва е твоя телефон за тия пари, само дето е с капаче
Ма тва сигур ша ти е много, така че има един Панасоник с капаче, дето е с 1.3 камера, с 16 милиона цвята дисплей, с МП3, няма слот за карта ама има вградена към 50мб май

Та тва е твоя телефон за тия пари, само дето е с капаче

SpUd3r написа:Bavarishe написа:Frenz0 написа:Що не отделиш още 100 лева и не земеш царя на телефоните 6630 ам ?
Колеги отгоре не се обиждайте ама от телефони не разбирате
верно ли неразбирам а?
сигурно за тфа имам царя на телефоните
ти не го използваш пълноценно, така че не те броиме![]()
ТО тва е якото на Смартфоните,че с тях вискчо праиш какви ли програми няма,филми гледаш,абе буквално всичко можеш да правиш с тях.Така се зарибих,че сега чакам да паднат цените още и да си купя и една Motorola mpx220,която е с уиндоус и да си имам и симбиан,и уиндоус
защо да не го ползвам пълноценно ? и за кво ти е тая мото земи си 6630
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Frenz0 написа:В кое е по-добър к750 не ми стана ясно ма карай![]()
а шо се отнася до бъгавия процесор пак се изказваш без да знаеш![]()
щото 6630 има един от най хубавите процесори и е 200 MHz а другите дето ги изброхте няма база за сравнение
Айде не влизай в пререкания .... без да знанеш ... май няма нокия симбиан дет да не съм ползвал.... 6630 го имах преди 1 година и нещо още щом излезе после взех 3230 ....ти тогава само на списание си ги гледал ....

А в крайна сметка до колкото познавам ИВО едвали ще си хареса тел. със цветен дисплеи.....тои си е малко по старите модели

ама знаели човек ....

Нали ИВО

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Frenz0 написа:защо да не го ползвам пълноценно ? и за кво ти е тая мото земи си 6630
Това беше за Bavarishe

Иначе аз имам 6630,просто искам да имам си смартфон с уиндоус

Терзийски написа:.... тои си е чист 6600 само, че в нов панел .....
на 6630 камерата е по-добра,дисплея,процесора е 220 mhz,a na 6600 e 104,рамта е почти 2 пъти повече,в общи линии всичко му е в пъти по-добро.Единствения минус за мене е,че няма инфра реди че прелича на джапанка иначе е перфектен телефон

Tux0 Ca !

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Благодаря ви приятели! Всъщност ставаше дума за телефон за една приятелка, но аз докато пусна темата тя си взела! А пък вие сте написали 200 мнения! Благодаря, все пак ми помогнахте
Заключвам, за да не пълниме с други глупости, че се изчерпахме. Запазвам закупения телефон в тайна, че срам
САМСУНГ

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2