X-Factor впечатления
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: X-Factor впечатления
Наистина не се държеше нормално. Пак имаше образи тази вечер де
А тоя последния изби рибата хахахахах!

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Мишел написа:Наистина не се държеше нормално. Пак имаше образи тази вечер деА тоя последния изби рибата хахахахах!
Той тоя е объркал предаването трябваше да отиде на Tанцувай с мен 3 стаен

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Абе хора незнам колко го гледате това предаване,но аз го хванах на 2 пъти за по 5-10 мин и видях и двата пъти как пускат хора които немогат да пеят...а в същото време гледах сега клипче..в което казват 4 НЕта на момиче което пееше хубаво..нещо не ги разбирам..пускаха на Тони Стораро сина му който също неможеше да пее..Забелязвам че има и известни личности които също участват в този конкурс...и се чудя дали не им е платено..за да нарпавят шоуто..общо взето глупаво предаване поне за мен 

bmw520i5063 написа:Абе хора незнам колко го гледате това предаване,но аз го хванах на 2 пъти за по 5-10 мин и видях и двата пъти как пускат хора които немогат да пеят...а в същото време гледах сега клипче..в което казват 4 НЕта на момиче което пееше хубаво..нещо не ги разбирам..пускаха на Тони Стораро сина му който също неможеше да пее..Забелязвам че има и известни личности които също участват в този конкурс...и се чудя дали не им е платено..за да нарпавят шоуто..общо взето глупаво предаване поне за мен
и аз мисля че е платено на много хора да участват за да вдигнат рейтинга, примерно на Радо Шишарката и на оня Светльо дето беше спечелил при Слави преди време някво шоу, също така е платено и на хора да се правят на шутове
http://www.vbox7.com/play:b1226ad458
www.bmwпрофесори-bg.net
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
нещо наистина хубаво и качествено - http://www.vbox7.com/play:df43ce4ca3

това момиче ше ме накара да глеам шоуто

това момиче ше ме накара да глеам шоуто

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4