X-Factor впечатления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: X-Factor впечатления

Мнение от Мишел » 15 Сеп 2011, 22:24

Наистина не се държеше нормално. Пак имаше образи тази вечер де :mhihi: А тоя последния изби рибата хахахахах!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 15 Сеп 2011, 22:27

Мишел написа:Наистина не се държеше нормално. Пак имаше образи тази вечер де :mhihi: А тоя последния изби рибата хахахахах!

Той тоя е объркал предаването трябваше да отиде на Tанцувай с мен 3 стаен :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 18 Сеп 2011, 10:38

Абе хора незнам колко го гледате това предаване,но аз го хванах на 2 пъти за по 5-10 мин и видях и двата пъти как пускат хора които немогат да пеят...а в същото време гледах сега клипче..в което казват 4 НЕта на момиче което пееше хубаво..нещо не ги разбирам..пускаха на Тони Стораро сина му който също неможеше да пее..Забелязвам че има и известни личности които също участват в този конкурс...и се чудя дали не им е платено..за да нарпавят шоуто..общо взето глупаво предаване поне за мен :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Сеп 2011, 11:28

bmw520i5063 написа:Абе хора незнам колко го гледате това предаване,но аз го хванах на 2 пъти за по 5-10 мин и видях и двата пъти как пускат хора които немогат да пеят...а в същото време гледах сега клипче..в което казват 4 НЕта на момиче което пееше хубаво..нещо не ги разбирам..пускаха на Тони Стораро сина му който също неможеше да пее..Забелязвам че има и известни личности които също участват в този конкурс...и се чудя дали не им е платено..за да нарпавят шоуто..общо взето глупаво предаване поне за мен :)

и аз мисля че е платено на много хора да участват за да вдигнат рейтинга, примерно на Радо Шишарката и на оня Светльо дето беше спечелил при Слави преди време някво шоу, също така е платено и на хора да се правят на шутове
http://www.vbox7.com/play:b1226ad458
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 18 Сеп 2011, 19:52

нещо наистина хубаво и качествено - http://www.vbox7.com/play:df43ce4ca3 :clap: :bowdown:

това момиче ше ме накара да глеам шоуто :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата