дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора
http://vbox7.com/play:b63e1b34
докато законите в българия не станат валидни за всички без изключения тия неща ще си продължават. те си го карат на свободия без съображения за никой и на всичкото отгоре само мрънкат и се оплакват.
докато законите в българия не станат валидни за всички без изключения тия неща ще си продължават. те си го карат на свободия без съображения за никой и на всичкото отгоре само мрънкат и се оплакват.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
За съжаление момчето се оказа мой приятел. Много добър и кротък човек. Тираджия е, не е да няма опит! Нямам информация за състоянието му, ако науча нещо ще пиша 
P.S Сега разбрах, че тахошайбата е била на 36 км/ч при ограничение 50 км/ч. Няма алкохол! Момчето вече е контактен. Интересувал се е как е детето...
Ударът не е челен а детето се е "мушнало" между буса и платформата му.

P.S Сега разбрах, че тахошайбата е била на 36 км/ч при ограничение 50 км/ч. Няма алкохол! Момчето вече е контактен. Интересувал се е как е детето...

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
горкия човек... като се пооправи и като го видиш колега, ако разбереш ще повдига ли обвинения срещу еди колко си там цигани, сподели и ние да знаем. Мама им мръсна и г*дна...
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
lowshow написа:горкия човек... като се пооправи и като го видиш колега, ако разбереш ще повдига ли обвинения срещу еди колко си там цигани, сподели и ние да знаем. Мама им мръсна и г*дна...
що да повдига обвинения, да повдигнат те срещу него за непредумишлено убийство? до колкото прочетох, незнам дали е вярно, циганите нямало да повдигат обвинения... не знам как ще му се размине така

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Важното е, че момчето е добре. 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
mihal написа: до колкото прочетох, незнам дали е вярно, циганите нямало да повдигат обвинения... не знам как ще му се размине така
Ами зависи дали обичайните циганолюбци и антибългари от Българския хелзинкски комитет няма да се втурнат да го съдят човека.
Никой не мое ма връне на селу!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
да и на мен нещо такова ми се върти в главата , че сигурно държавата ще го осъди.... ама подаде ли жалба срещу мангала , със сигурност момчето ще полежи на топло....

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
mihal написа:да и на мен нещо такова ми се върти в главата , че сигурно държавата ще го осъди.... ама подаде ли жалба срещу мангала , със сигурност момчето ще полежи на топло....
За кое да лежи на топло??? Спазил ограничението, в трезво състояние, не е виновен за ПТП-то?
За кое да лежи. А убийците дето убиват хора на 2 кила ракия и не лежат??? Няма такава държава
и такива граждани....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
zAcK написа:За кое да лежи на топло??? Спазил ограничението, в трезво състояние, не е виновен за ПТП-то?
За кое да лежи. А убийците дето убиват хора на 2 кила ракия и не лежат??? Няма такава държава
и такива граждани....
има бе- ти къде живееш...
трезвен, с ограничението, всички документи идеални и пак е виновен (дежурното несъобразена скорост)- това е в БГ... и като нищо ще отнесе някоя годинка ефективно- нали сме в БГ

- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Колега Zack ти прочете ли темата ами и детето няма значение мангалче или българче
Тогава това дете как се озовало под гумите на Мпс-то
Представи си един ден това да се случи на твоето дете недай си боже
Тогава това дете как се озовало под гумите на Мпс-то
Представи си един ден това да се случи на твоето дете недай си боже
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
[/quote]
лоша съдба за детето , но и за шофьора, това че са го пребили си е в техен стил , децата си освен за помощи и др.облаги не ги броят по голямата част ги гледат , като .......
п.п. да не се случва на никой , аз през 97г. присъствах на подобна катастрофа моторист блъсна бебешка количка бебока се сурка по асфалта 11- 13 м никой не се мръдна дори да дойде да предложи за помощ , а в последствие приказки колкото искаш а за дела въобще не ми се споделя ......

лоша съдба за детето , но и за шофьора, това че са го пребили си е в техен стил , децата си освен за помощи и др.облаги не ги броят по голямата част ги гледат , като .......
п.п. да не се случва на никой , аз през 97г. присъствах на подобна катастрофа моторист блъсна бебешка количка бебока се сурка по асфалта 11- 13 м никой не се мръдна дори да дойде да предложи за помощ , а в последствие приказки колкото искаш а за дела въобще не ми се споделя ......
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5