"Войната на пътищата"- мит или реалност ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: "Войната на пътищата"- мит или реалност ?

Мнение от ventci20 » 26 Сеп 2011, 3:03

Tъкмо мислех да започвам някаква тема по въпроса ... Все повече се убеждавам , че наистина сме във война !!! Това никъде го няма колеги ... един пресен пример от преди 30мин... Тръгвам да изкарвам колата от паркинга , изкарвам я ... виждам в далечината че приближава кола ... там обаче има кръстовище и затова реших да го изчакам да видя дали ще завие надясно или ще продължи напред ... дори отначало си помислих , че е патрулка ... Спря нашия човек ... спрял съм и аз ... чакаме чакаме .. тръгвам аз ,, тръгнах и той ... аа има място само за една кола ... още преди да ме е доблежил тръгнах да връщам ... дори върнах прекалено назад , че знам ли го по това време може да е пил и т.н. ... изчаках го да се разминем .. идва оня и почва да крещи и вика ... Верно наистина не се разбрахме кой знае как .. но можеше поне да си подаде левия мигач , че ще ме изчака да мина ...Да спомена само , че беше бакшиш и може би наистина е бързал за някъде .. Принципно колата я карам не само аз , но и баща ми и други хора .. Възможно е някой от тях да го е засякъл някъде и сега един вид да си го изкара на мен ... Само , че не видях кво толкова му направих ... После не се сърдете като не спират да ви помагат като ви се чупят колите .. Преди спирах посттоянно ... Спирал съм 00:00-01:00ч. през нощта ... защото знам какво е да ти се развали колата ... но при такова отношение , дето се казва : "Каквото повикало , такова и се обадило " ... Запомних модела на автомобила , в града да има 2-3 таксита такива ... Да не говорим какво е чуството от главен двупосочен път ( две ленти ) да направиш ляв завой ... При пуснат мигач от поне 100 метра ... застига ме един голф 2 .. изпревари ме преди разклона .. След него един колега с БМВ 3-ка Е46 купе реши да не си убива скоростта и да ми сече пътя .. Добре , че съм млад и все още нямам проблеми със зрението .. Иначе можеше да създадем работа на ушавите ...
Как може едно от най-приятните изживявания в живота .. да шофираш , да се чустваш свободен , независим ... да се превърне в такъв риск ???... Вече незнам какво да си взема за да оцелея ... ЗИЛ или направо някой танк ??? Просто да знам , че ще стигна жив вкъщи

Предишна

Назад към Извън Темата