Въпрос проучване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ще работите ли обща работа в Канада

ДА
28
42%
НЕ
39
58%

Общо гласове : 67
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 53

Re: Въпрос проучване

Мнение от dackooo » 02 Окт 2011, 11:37

Канада е една от най социалните държави в света но....... е на другия край на планетата .
И в кой град е тази работа ако е някъде на север където от 12 месеца 10 вали сняг- не мерси
Аз за 10 $ на час ескимос не ставам.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Окт 2011, 11:43

батко ми бачкаше като охрана в клуб през ноща, а през деня се занимаваше със земеделие, постоянно беше с петна под очите до бузите, но е много усмихнат и контактен винаги (не типично за охрана :mhihi: ) и познава адски много хора.. едвам завърши 1 колежче, сега работи като представител в голяма фирма със стартова заплата 2к + кола 2010-та, почна наскоро да произвежда агропродукти със сътрудник и гледа над 500декара, 87 е набор.. просто давам пример, че в бг не е толкова лошо, но се иска къртовски труд и позитивно настроение... братовечед ми е на другия бряг, само реве, натоварва хората с глупости и после, ама в бг са били ниски заплатите и всички са виновни за неуспехите му :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 тдс
Мечтае да кара: 740

Мнение от dido_lom » 03 Окт 2011, 10:58

Към колегата пуснал темата,давай някаква оферта на ЛС,да събираме багажа и там,щото тука си е жива мизерия.Да бачкаш за 400лв на месец си е много зле тука.
дизела е прост,НО не е за прости хора
и нека силата да е с вас!Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата