Пътуване до Румъния

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Пътуване до Румъния

Мнение от BKirov » 03 Окт 2011, 15:07

искам да попитам какви документи за нужни за престой един ден в Румъния .Полицаите там освен талон застраховка някаква винетка , искат ли технически преглед.?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: Пътуване до Румъния

Мнение от Krasimir19 » 03 Окт 2011, 17:56

BKirov написа:искам да попитам какви документи за нужни за престой един ден в Румъния .Полицаите там освен талон застраховка някаква винетка , искат ли технически преглед.?

Е колега точно пък този въпрос “Искат ли технически преглед?“ Еми че то ако караш в България без преглед ще пък да не излезеш и извън България без технически преглед?!? Кв'о ти пука? :kuku: :clap: :bang:

Еййй точно пък да карате колите си без преглед..това е много голяме безотговорност за мен. За да не мине човек ясно че колата нещо не е както трябва. Айде прегледи може да се мине и без колата да е там, ма бива ли такова нещо бе? После ма що стават толко мноу катасртофи? :ranting: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 03 Окт 2011, 18:02

Питам защото имам анггийска кола карам я 2 години в БГ и нямам никакъв бълагрски и англииски преглед , за това ми беше въпроса.Мерси разбрах .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 03 Окт 2011, 18:09

Ако минаваш през Дунав мост си купи винетка на бензиностанцията там.
Винетката може да е дневна или седмична ти си решаваш.
Винаги се оглеждай по пешеходните пътеки,защото полицайте им взимат книжки ако не пуснеш пешеходец.
За глоби няма да говорим дано не се стига до там.
Къде ще ходиш в Румъния,ако е към Букурещ внимавай околовръстното им е отврат и на всичкото отгоре не си с предимство,оглеждай се че аз докато разбера щях да отнеса един моторист.
Ако те интересува нещо питай.
:driving: :dunno: :driving:

Назад към Извън Темата