Някой спечелил от Мтел това лято?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Някой спечелил от Мтел това лято?

Мнение от PIONEER » 24 Сеп 2011, 11:29

Интересувам се има ли някой,който е спечелил от Мтел това лято нещо?
ИмаЛО е някакъв жребий сред лоялните клиенти с платени сметки до юни.Обадиха се на майка ми,че е изтеглена и печели Нокия 1616.Вече сме 24ти септември и награда няма.Звъняла им е да пита какво стана,а те й отвърнали,че са идвали 3 ПЪТИ :shock: на адрес и никой не си бил вкъщи.Въобще не знам как очакват през седмицата в работно време някой да си седи вкъщи.И сега и казали,че няма да си получи наградата заради тези 3 идвания на техния човек.Не,че телефонът е кой знае какво ама въпросът е принципен и щом си го е спечелила си е неин...нищо чудно и някой да го прилапа,а да се води предаден.Тая мошеническа България ме кара да си мисля какви ли не работи
Някой има ли дето да е спечелил и как си е взел наградата? След като един път не е намерен човек на адрес не е ли редно техен сътрудник да се свърже с него и да се уговори удобен ден и час за доставка или още по-лесното за тях да кажат от кой офис да се вземе наградата?

Абсолютни бетери са тия.Май ще има "развод" скоро... :censored:
Изображение
8.32

Потребител
Аватар

Re: Някой спечелил от Мтел това лято?

Мнение от gruh4o » 24 Сеп 2011, 11:59

:OT: Мтел пращаха смс-и с поздрав по повод Деня на независимостта...аз лично така не се бях смял от месеци

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Сеп 2011, 12:11

gruh4o написа::OT: Мтел пращаха смс-и с поздрав по повод Деня на независимостта...аз лично така не се бях смял от месеци

мтел :arrow: независимост=гавра :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Сеп 2011, 13:24

По-голямата гавра е че получих смс-а на другият ден. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 24 Сеп 2011, 14:38

Ново 20.Адресът бил сбъркан...вместо 118 само 18.Не стига,че е тяхна грешка ами още малко ще изкарат,че ние сме им виновни за това.Тоя куриер телефон няма ли като види,че един,два,ТРИ пъти никой няма да звънне да провери какво става.Според мен даже е нямало и посещение,а сега се мъчат да разиграват топката докато човек загуби интерес и след време някой се разпише в графа получен и го вземе.И това е най-мизерната награда...има по-луксозни телефони,лаптопи,таблети и автомобили.Тая работа няма да остане така :bang:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Сеп 2011, 15:16

На една съседка и пратиха вино и тирбушон :mhihi: Няма твора такава гавра , дори политиците имат повече съвест от тея. Интересно ми е в нормална държава дали Мтел след всичко което направиха щяха да имат лиценз още ?
I'm slowly drifting
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Сеп 2011, 16:18

Аз също получих "поздравителният" смс на следващият ден. Пъкни смешници, изтича ми договора и да ме няма. Няма такива гадове като тези. А иначе за наградата отиди в най-близкия офис, пробвай с думи прости да им обясниш, ако не-повдигни тон, дори се развикай и ще направят нещо. Виж се с управител. Успех и пиши как се развиват нещата. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 24 Сеп 2011, 18:11

PIONEER написа:Ново 20.Адресът бил сбъркан...вместо 118 само 18.Не стига,че е тяхна грешка ами още малко ще изкарат,че ние сме им виновни за това.Тоя куриер телефон няма ли като види,че един,два,ТРИ пъти никой няма да звънне да провери какво става.Според мен даже е нямало и посещение,а сега се мъчат да разиграват топката докато човек загуби интерес и след време някой се разпише в графа получен и го вземе.И това е най-мизерната награда...има по-луксозни телефони,лаптопи,таблети и автомобили.Тая работа няма да остане така :bang:

по принцип ако толкова пъти куриера ходи и те няма, трябва да има опция да отидеш от офиса на куриерската фирма да си го вземеш, ама тук сме в БГ и става дума за Ментел така че нищо не ме учудва :banghead: аз имам още 1 год договор към тях, ако имаха денонощен офис щях да отида в 00:01 да си спра договора като изтече последния ден :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 29 Сеп 2011, 19:16

Развръзката :arrow:
След като казаха,че наградата няма да я дадат,защото куриер е идвал 3 пъти на адрес,а те не успели да се свържат с майка ми по телефона тя ги предупреди,че ще пусне жалба до ръководството,копие на същата и до КЗП+преминаване на цялото семейство към друг оператор и о,чудо :angel: Куриер дойде вчера и донесе телефончето.Майка ми го е питала наистина ли е идвал 3 пъти на адреса и не я е намирал и момчето останало тъй :shock: Казал,че пратката пристигнала вчера в техния офис и след разпределянето сефте идва.
Да живее справедливостта :bchug:
Изображение
8.32

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 29 Сеп 2011, 22:26

Супер, че сте си получили телефона и адски смешна постъпка от страна на М-тел. Пълни палячовци са.. Нямам думи, чакам да ми изтече договора и да ме няма от тях.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Сеп 2011, 22:31

тия от МТел не се ли оправдаха, че нямат твой телефонен номер на който да ти звъннат? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 30 Сеп 2011, 2:56

Били направили няколко неуспешни опита за свързване-каквото и да значи това...иначе смс-ите за фактурите ги пращат винаги навреме :mhihi:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Сеп 2011, 9:47

е хубава работа сега!как можахте да преебете някое менажерче в ментел да го лапне апаратчето :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от MobiltelBG » 05 Окт 2011, 9:12

Здравейте PIONEER,

Прочетохме за вашия проблем. Искрено се извиняваме за причиненото неудобство и се радваме, че в крайна сметка сте получили своята награда! Погрижихме се всички спечелили да получат своите награди, но с някои ни беше по-трудно - заради сгрешени адреси или защото просто самите печеливши не бяха откриваеми на посочените адреси.

Поздрави,
екипът на М-Тел

Назад към Извън Темата