С най-добри Пожелания към фирма КАТ :))
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
С най-добри Пожелания към фирма КАТ :))
КАТ ви снимат за ПРЕВИШЕНА скорост
Ами снимайте ги и вие :mha: :mha: Поради не много доброто качество на снимката обяснявам какво трябва да видите :mha:
Значи това е патрулка - смятам личи си :mha: ОБАЧЕ е на ремърке от пътна помощ теглена от Форд Сиера шофиран от двамата марсиянци който са поломили Ладуната :mha: :mha: Предно окачване леш
Гумите барбар с носачите бяха здали багажа незнам по къв повод но явно са гонили поредния рейсър но не са им стигнали силиците и си прибрат ЛУНОХОДА в бокса :mha: Да де в момента го карат натам :lool: :lool:

Значи това е патрулка - смятам личи си :mha: ОБАЧЕ е на ремърке от пътна помощ теглена от Форд Сиера шофиран от двамата марсиянци който са поломили Ладуната :mha: :mha: Предно окачване леш

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
То това в деиствителност ли са полицеиските коли в БГ'то или е някакъв пореден бъзик ?
пс: забравих да питам , там все още ли спират с палки (т.наречените слънчогледи) или вече те спират с кола ?

пс: забравих да питам , там все още ли спират с палки (т.наречените слънчогледи) или вече те спират с кола ?
Абре то ако чакам на куките да ми помагна по добре да се застрелям....от куки нищо добро не съм видял...в нито една държава...в БГ даже са си най-готини куките...поне може да се разбереш с тях като с хора.
3С, в БГ спират със всичко...с палки, с коли и т.н. ма то и в щатите може да те спрат с палка дори и с ръка....
3С, в БГ спират със всичко...с палки, с коли и т.н. ма то и в щатите може да те спрат с палка дори и с ръка....

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
KGB написа:Абре то ако чакам на куките да ми помагна по добре да се застрелям....от куки нищо добро не съм видял...в нито една държава...в БГ даже са си най-готини куките...поне може да се разбереш с тях като с хора.
KGB,
Dokolkoto znam tam sa podkupni полицаите - dokato tука не върви, btw тука полицаи не можеш да видиш да върви по улицата тротроара или кудето и да е без да е с кола/мотор/колело или коне ..... така че тука не став номера да те спре с ръка или палка ами само с превозното средство

3C написа:То това в деиствителност ли са полицеиските коли в БГ'то или е някакъв пореден бъзик ?
Няма майтап,няма измама,няма Фото шоп

Незнам но след вчерашните изпълнения мога само да им пожелая на кукерите само така да се придвижват напред назад
Закриха Първенец
Изгониха ни от Митницата
Ще ни изгонят от България и ще Я закрият или ще я продадат на някоя офшорка
Пфу на политицизъм го обърнах ама то да ти писне от тъпотии
ся ко да праим си стоим в нас и да гледаме Сънчо
М*** ми че те и него го спряха
ТЪРСЯ си водно Пистолетче
Ще се давя

Пфу на политицизъм го обърнах ама то да ти писне от тъпотии

14 мнения
• Страница 1 от 1