въпросче?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хаха... Вие верно ме имате за някакъв робот...
Депресията е нещо много хубаво... Остава ти време да помислиш за себе си... Честно казано - любимото ми състояние на духа. Изпадал съм доста често в депресия, особено покрай момичета навремето и тн... Та - наистина е хубаво нещо - остава ти време да се изолираш от околния свят и да потърсиш отговорът на въпроса ти в себе си - в теб винаги се крие правилния отговор. Другите и да ги попиташ - винаги биха ти дали някакъв отговор, естествено, но той не е нищо повече от една гледна точка, която евентуално би ти помогнала да стигнеш до въпросното решение на проблема, пред който си поставен... Пък и депресията ти помага да помислиш за живота като цяло... С 2 думи - здравослоено е
Депресията е нещо много хубаво... Остава ти време да помислиш за себе си... Честно казано - любимото ми състояние на духа. Изпадал съм доста често в депресия, особено покрай момичета навремето и тн... Та - наистина е хубаво нещо - остава ти време да се изолираш от околния свят и да потърсиш отговорът на въпроса ти в себе си - в теб винаги се крие правилния отговор. Другите и да ги попиташ - винаги биха ти дали някакъв отговор, естествено, но той не е нищо повече от една гледна точка, която евентуално би ти помогнала да стигнеш до въпросното решение на проблема, пред който си поставен... Пък и депресията ти помага да помислиш за живота като цяло... С 2 думи - здравослоено е

MORE BEER!
Аз като изпадна в депресия..почвам да се глеза...
Права това което ми достава най-голямо удоволствие...Понякога минава, понякога става по-зле...ама..живот кво да го правиш...
Аз като цяло съм оптимист, дори нещо найстина лошо да се случи гледам напред, има една поговорка ако тръгнеш да потъваш потъни до дъното за да може да се изтласкаш нагоре...
Ако е жена проблема...(надявам се да не е) единствения начин е връзката с друга, макар че знам, че това е почти невъзможно!
В края на деня винаги гледай нагоре !

Права това което ми достава най-голямо удоволствие...Понякога минава, понякога става по-зле...ама..живот кво да го правиш...
Аз като цяло съм оптимист, дори нещо найстина лошо да се случи гледам напред, има една поговорка ако тръгнеш да потъваш потъни до дъното за да може да се изтласкаш нагоре...
Ако е жена проблема...(надявам се да не е) единствения начин е връзката с друга, макар че знам, че това е почти невъзможно!
В края на деня винаги гледай нагоре !

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
удивително, наистина се получи добра тема.
истината е, че лекарството при всеки е различно. на мен, лично, работата много ми помага. когато бачкам яко, по-малко мисля за тези неща. добре че сега имам адски много работа, та мога да си я ползвам като лекарство;) като цяло, не мисля че депресията е добър приятел. факт е, че тя само ти пълни главата с безмислени спомени и идеи, които само компрометират преценката ти.
истината е, че лекарството при всеки е различно. на мен, лично, работата много ми помага. когато бачкам яко, по-малко мисля за тези неща. добре че сега имам адски много работа, та мога да си я ползвам като лекарство;) като цяло, не мисля че депресията е добър приятел. факт е, че тя само ти пълни главата с безмислени спомени и идеи, които само компрометират преценката ти.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Уффф зако тая година сички изпадаме в депресии. Маи аз открих сезона
Сичко минава , с времето. Снощи видях една бивша приятелка с наи добрия ми приятел. Имаше само - не ми говорете, прибрах се , взех ключовете от колата, запалих я, загря и аиде сичката газ в 1ч сутринта , голям кеф е
А и минава след туи,
туиче брат ако не ти мине , заповядаи ми на гости във Варна , да видиш малко хубави жени и к**ва
може да го земеш и адаша ми тои ги чатка много тия нещица 

Това депресията е доста относително нещо.
Както каза Асен депресия може да има поради няколко причини.
При мен обаче доста пъти причината е....жените
Най-лесно се отърсвам от нея чрез срещи с приятели (държа да
отбележа че не минава,а просто се забравя за няколко часа),или
най-лесния вариант е да се напия. Но на следващия ден всичко си е
по старо му.
За това може би трбва да оставя времето да си свърши своето!
Както каза Асен депресия може да има поради няколко причини.
При мен обаче доста пъти причината е....жените

Най-лесно се отърсвам от нея чрез срещи с приятели (държа да
отбележа че не минава,а просто се забравя за няколко часа),или
най-лесния вариант е да се напия. Но на следващия ден всичко си е
по старо му.

За това може би трбва да оставя времето да си свърши своето!

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
ако се кефиш много на колицата си (както предполагам)
седни в нея може и без да я палиш-релаксацията е невероятна
ВЕРВАИ МИ-както беше казал един българин

седни в нея може и без да я палиш-релаксацията е невероятна
ВЕРВАИ МИ-както беше казал един българин

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Депресията според мен при всеки идва по различни причини,
понася се различно и държи колкото си иска. Случи ли ми се на мен правя неща които обичам, глезя се подобаващо и гледам да имам колкото по-малко свободно време. Седна ли да мисля само глупости ми идват в главата
. Един колега спомена за колата. На мен бимата наистина ми помага за по голям душевен мир. Сядам си вътре, музичка газ до ламарината но кофти е, че понякога си го изкарвам на нея. В днешно време депресията и стреса стават много "модерни неща". Хубаво е да ги заобикаляме но нали сме хора...всеки си носи кръста 
понася се различно и държи колкото си иска. Случи ли ми се на мен правя неща които обичам, глезя се подобаващо и гледам да имам колкото по-малко свободно време. Седна ли да мисля само глупости ми идват в главата

Ма много ме кефи тази кола!!!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2