В България всичко е възможно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 17 Апр 2006, 16:55

[steeN] написа:след някой друга годинка тия с връзките ще измрат... щото хората гледат да се върши работа. няма вече както едно време да седиш и да ти дават пари за да си клатиш краката... все едно с връзки да станеш футболист :mhihi: . или можеш да играеш или не можеш.

:yes: Уважавам умните хора :bowdown:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Апр 2006, 1:49

exvitermini написа:
bam-bam написа:
Код: Избери целия код
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава 

аха аха ... винаги ще си има рибки ... в БГ има много умни хора които надушват сека измама и веднага се възползват .. не сам учил више ама и тука имам некфи частни школа ала бала измамници ... ми те хората сами си ходят там а не избират тея къде се знае че са си държавни и в тях има 2000 ученика ... ми да си ядът дървото после нема за кфо да реват и да се оплакват калъфите :evil:

неква полезна имформация от изявлението ти :?:

Да така е прав си някои хора искат да станат по умни и в желанието им да го постигнат биват измамени ми мога и да ям дървото сега ама няма да се откажа и ще уча защото знанието е сила :D :yes:

бате 80 % от писаниците у форума са неполезни айде ся да ги заколим а ... я земи се стегни малко ако немаш работа излез навън виж какво хубаво време е и се разходи малко да ти мине ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/boardrules.php Точка 3. :idea:
Edited by Azrail

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 18 Апр 2006, 9:33

bam-bam написа:
Код: Избери целия код
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава 

... ми да си ядът дървото после нема за кфо да реват и да се оплакват калъфите :evil:

точка 3

Аиде ще се поразхода нали трябва някои да се направи на по-умен и да отстъпи :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Апр 2006, 16:56

exvitermini написа:
[steeN] написа:след някой друга годинка тия с връзките ще измрат... щото хората гледат да се върши работа. няма вече както едно време да седиш и да ти дават пари за да си клатиш краката... все едно с връзки да станеш футболист :mhihi: . или можеш да играеш или не можеш.

:yes: Уважавам умните хора :bowdown:
Да, ама умни хора не останаха в БГ-то,всеки избяга в чужбина,даже и умните моми .Само се загледай какви са ни жените,особено по дискотеките,никакви амбиции,псуват като селянки и са готови свирка за 5лв да ти направят.Брат учи и бягай от тази страна,тук нямаш никакво бъдеще

Предишна

Назад към Извън Темата