Потъмняване на стъклата с фолио

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 19 Апр 2006, 19:29

В Пловдив за всички задни ми искат 150$ ако са и предните два ( без панорамното) стават 200$.Тоест всички без предното панорамно 200$ с американско фолио.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Апр 2006, 20:06

Пичове, оставете тая работа на тези които могат да я вършат...
Баща ми си кара колите при едно момче от Димитровград-ние сме от София. Вярно е че затъмнява с пазарското фолио, но ви казвам че няма мърдане. Както го направи не мърда. Само условието е да не се пипа 2 дни. Гарантирам за качество. Ако сте някъде от региона му се обадете. Ще ви дам телефона всичко. Просто пипа много добре. Не сваля прозорците само маха корите отгоре. Няма счупени щипки, няма нищо. Не взима много пари. За Е36 между 50 и 70 лева за цялата. Зависи от колата. Ако е комби естествено и повече хаталки. Много съм доволен. Телефона на момчето е 0888 588 017 (Яни). Мерцедеса на подписа ми е негов и го е затъмнявал той. Оставяте колата 4-5 часа зависи колко стъкла искате да затъмните и е готова.
Пробвайте и аз не вярвах че ще се ходи за всяка кола до Д-град и ще се дават по толкова пари за път и фолио, но става по добре от американското. Прави ги все едно са опушени стъклата.
Лошото е че е в Д-град но може да има някой от там...Просто помагам и гарантирам за качество!!!
Поздрави
0888 588 017 (Яни)
Това му е номера...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Апр 2006, 2:52

AGT написа:В Пловдив за всички задни ми искат 150$ ако са и предните два ( без панорамното) стават 200$.Тоест всички без предното панорамно 200$ с американско фолио.

:shock: :shock: :shock:
тея да не са като Дару и Камор .. ден година храни ... бах го .. има ли балъци да им ги дадът тея пари ???

Предишна

Назад към Извън Темата