Как се чистят птичешки изпражнения?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Как се чистят птичешки изпражнения?
Колеги прибирам се от далече и колата не беше карана с месеци . Заварвам я цялата усрана от птички . Махнах ги с гъбата ама лака сега седи матиран ? Има ли оправия и ако има каква е ?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Как се чистят птичешки изпражнения?
Според зависи, ако си късметлия, със пастиране и полиране може и да мине, ако не си - боядисване и покривало за следващия път 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това ако не се измие до няколко часа - свирено... почти сигурно остава петно... щото пробива лака... сега ще е добре да се измие ама наистина хубаво, да се мине с clay и после да се мине с няколко препарата, в зависимост от състоянието на лака и боята... ако се наложи с по-абразивен, ако не се наложи - само полиране и после вакса... има много добри вакси с повечко карнауба, които правят по-солиден слой над лак-а и подобни лайна не могат да навредят на лака... при някои продукти можеш да нанесеш 2-3 слоя, един върху друг, за максимална защита.
Щом ти е матирал лака, най-малкото ще трябва полиране... с машина.
Това ще е голяма грешка... първо ще е добре да се напръска с препарат за насекоми, и тогава да се бърше...
Щом ти е матирал лака, най-малкото ще трябва полиране... с машина.
Vra4anin написа:(ако е хубаво и прясно пастирана, дори няма и да се задържат курешките, само със сух парцал може да се избършат).
Това ще е голяма грешка... първо ще е добре да се напръска с препарат за насекоми, и тогава да се бърше...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

acho.rs написа::OT: радвай се че не е била под дърво , че аз за 2 дни в жегите я бях оставил така и сега си ми стои много хубаво петънце смола на таван

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чак шкурка не мисля, че ще е нужно... някоя по-абразивна паста (compound) трябва да свърши работа... ти ако минеш на шкурка се приготви да сдадеш прилично количество от дебелината на лак-а... а ако искаш наистина прилично покритие, дето да пази яко, един от вариантите е нано лак-а на SONAX... нанася се и на ръка...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
acho.rs написа::OT: радвай се че не е била под дърво , че аз за 2 дни в жегите я бях оставил така и сега си ми стои много хубаво петънце смола на таван
Взимаш един клей и изчезва

7 мнения
• Страница 1 от 1