Бързо си признавайте...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Бързо си признавайте...

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Апр 2006, 20:56

Има много ненормални в тоя форум честно...
Днес се прибирам от училище със съуеници и на светофара в Люлин на който се разделят 309, тролей 6 и 111 пресичам...На пътя ми тъмна 3ка Е30 2ен стоп заобикалям я и виждам лепенката на форума по прозорците...Огледах се и викам сега ще има шоу. Обаче тамън пресичам аз и си мисля че нищо няма да стане стъпвам на тротоара и чувам необичаен шум. Обръщам се - нищо. Викам не може така. :roll:
След точно две секунди се обръщам пак и гледам всичко в пушек. Гледам го пича как дивее вътре а аз се кефя като дете на близалка. Всички го гледат. Коли спряха всичко спря. После се усетих че можех да го снимам ама вече беше на 300 метра от мен. Върнах се беше оставил 2мм грайфер на асфалта. Напълни ми душата. Баси злия тип...
Да си признава бързо кой е!!!

:D :D

Гледах точно ей така :shock: :shock: :shock:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Апр 2006, 2:39

не бех аз ... ама евала на които е бил .. показал е на какво са способни глудницата бело сини вълци :mhihi:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 20 Апр 2006, 11:42

Не, тоя път аз ще се ядосам...И не затова , че момчето е пуснало тази тема тук (не е първата такава, няма
и да е последната), а защото отново някои лица/лице пишат само, за да се намират на приказка и темата започва
сериозно да се усира. А какво й е на темата?! В случката има ли БМВ - има, има ли участник от Форума - явно,
тийнпроблеми има ли - няма. Значи темата си е баш за тук!
И започнете малко да се осъзнавате и усещате къде е границата..
Изображение
Driver's Racing Team

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Апр 2006, 12:14

Бре бре... 1 ден не съм влизал във форума и са ме нахапали вече :mhihi:
Темата си е точно за тук и не виждам какво и е, а пък останалите драсканици ще зачистя...
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Апр 2006, 18:14

Azrail написа:Бре бре... 1 ден не съм влизал във форума и са ме нахапали вече :mhihi:
Темата си е точно за тук и не виждам какво и е, а пък останалите драсканици ще зачистя...
:mhihi: :mhihi: :mhihi: не е лесна царската корона,ако ти писне като модератор,дай да те сменя

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 20 Апр 2006, 18:24

evans написа:
Azrail написа:Бре бре... 1 ден не съм влизал във форума и са ме нахапали вече :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: не е лесна царската корона,ако ти писне като модератор,дай да те сменя

Ще те предупредя за последен път, и то публично - престани да пишеш глупости, защото повече няма да имаш възможност да пишеш изобщо :idea: На седянка го обръщаш тука! Простотия след простотия! И нищо общо с темите, в които пишеш (добре де, в повечето случаи)!!! Като отвориш форума "Извън Темата" горе това съобщение не съм го изтипосал току-тъй, само за украса!
Ма наистина е време да почеш да се усещаш малко :confused: :evil:

Към WilliamsF1Team : съжалявам за развалената тема :uups:
Заключвам.
MORE BEER!

Назад към Извън Темата