Colin McRae 3 Rally ... for download..
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
bravo написа:Даааааа, Turturelo добър пример за реалисти4на игра ! Rally Masters направо 6-то4ки ,а това Toca Race Driver , CMR 3 охооо пасти да ядат . Rally Masters сам я признал единствено 4е за изискванията и размера си вади идеална графика , ама каде я реди6 до Toca Race Driver и CMR 3 не мога да разбера , ти пак като не каза 4е ReVolt е реалисти4на.........
Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge, за Ф1 са си GP3, GP3, GP4 .. TOCA 2 i TOCA RACE DRIVER също са добре направени
ReVolt .. това не беше ли една дебилна игра с колички тип matchbox?
HITMAN написа:...
Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge
...
Бе не е ли много аркадно това

Между другото, като говорите за драйвинг симулейшън игри и коя е "реалистична", а коя не, е много важно да кажете дали я играете с клавиатура или с волан... щото разликата е огромна (да не говорим ако волана е с фийдбек)!
Наскоро заиграх F1 2002 и смятам доста добре са докарали реализма и фън-а...
А с GP3,4 нещо ми се насира фийдбека

Аз като ВЪРЛ фен на Плейстеишън 2 ще кажа
Гран Турисмо 3
Ако някой е бил на 29.06.2002 в Зала 2 на НДК ще се сети за какво става дума ако ли неВижте тук Няма как това ми е гордостта просто :mha:
А за тези който не са играли ГТ3то само ще кажа
За мен това графика,звук и ГЕЙМплей на компютър не съм виждал още
А относно Колина купих си WRC 2002 то е със всички коли и писти и е доста трудно на профешънал още не съм я врътнал

А за тези който не са играли ГТ3то само ще кажа

А относно Колина купих си WRC 2002 то е със всички коли и писти и е доста трудно на профешънал още не съм я врътнал

- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
ivo написа:HITMAN написа:...
Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge
...
Бе не е ли много аркадно това? Не съм го играл, ама се чудех дали да си ги свалям 3-те CD-та - разправят, че е смешно зле тая игрица...
Между другото, като говорите за драйвинг симулейшън игри и коя е "реалистична", а коя не, е много важно да кажете дали я играете с клавиатура или с волан... щото разликата е огромна (да не говорим ако волана е с фийдбек)!
Наскоро заиграх F1 2002 и смятам доста добре са докарали реализма и фън-а...
А с GP3,4 нещо ми се насира фийдбека, иначе и тя изглежда добре...
Нямам волан .. иначе за Ф1 най-реалния симулатор е ГП1,2,3,4
Ралиспорта не е толкова нереален .. за пример ако си покривиш спойлера и колата почва да бяга настрани

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3