Colin McRae 3 Rally ... for download..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 20 Юни 2003, 9:47

bravo написа:Даааааа, Turturelo добър пример за реалисти4на игра ! Rally Masters направо 6-то4ки ,а това Toca Race Driver , CMR 3 охооо пасти да ядат . Rally Masters сам я признал единствено 4е за изискванията и размера си вади идеална графика , ама каде я реди6 до Toca Race Driver и CMR 3 не мога да разбера , ти пак като не каза 4е ReVolt е реалисти4на.........

Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge, за Ф1 са си GP3, GP3, GP4 .. TOCA 2 i TOCA RACE DRIVER също са добре направени

ReVolt .. това не беше ли една дебилна игра с колички тип matchbox?

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 20 Юни 2003, 11:12

Аз като играя Ralli Sport Chaleng мисля че карам изтребител....ебати ускорението ебати чудото......

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Юни 2003, 11:25

HITMAN написа:...
Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge
...

Бе не е ли много аркадно това :roll:? Не съм го играл, ама се чудех дали да си ги свалям 3-те CD-та - разправят, че е смешно зле тая игрица...

Между другото, като говорите за драйвинг симулейшън игри и коя е "реалистична", а коя не, е много важно да кажете дали я играете с клавиатура или с волан... щото разликата е огромна (да не говорим ако волана е с фийдбек)!

Наскоро заиграх F1 2002 и смятам доста добре са докарали реализма и фън-а...

А с GP3,4 нещо ми се насира фийдбека :dunno:, иначе и тя изглежда добре...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 20 Юни 2003, 13:29

Аз като ВЪРЛ фен на Плейстеишън 2 ще кажа :arrow: Гран Турисмо 3 :bowdown: :bowdown: Ако някой е бил на 29.06.2002 в Зала 2 на НДК ще се сети за какво става дума ако ли неВижте тук Няма как това ми е гордостта просто :mha:
А за тези който не са играли ГТ3то само ще кажа :arrow: За мен това графика,звук и ГЕЙМплей на компютър не съм виждал още :yes:
А относно Колина купих си WRC 2002 то е със всички коли и писти и е доста трудно на профешънал още не съм я врътнал :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M

Мнение от HITMAN » 23 Юни 2003, 9:44

ivo написа:
HITMAN написа:...
Най-реално направеното рали от последните е Microsoft Rallisport Challenge
...

Бе не е ли много аркадно това :roll:? Не съм го играл, ама се чудех дали да си ги свалям 3-те CD-та - разправят, че е смешно зле тая игрица...

Между другото, като говорите за драйвинг симулейшън игри и коя е "реалистична", а коя не, е много важно да кажете дали я играете с клавиатура или с волан... щото разликата е огромна (да не говорим ако волана е с фийдбек)!

Наскоро заиграх F1 2002 и смятам доста добре са докарали реализма и фън-а...

А с GP3,4 нещо ми се насира фийдбека :dunno:, иначе и тя изглежда добре...

Нямам волан .. иначе за Ф1 най-реалния симулатор е ГП1,2,3,4

Ралиспорта не е толкова нереален .. за пример ако си покривиш спойлера и колата почва да бяга настрани :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата